Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Beauty is not defined by the size of your jeans | Ifraah Ghedi

Ifraah Ghedi

Mijn job bij de realisatie van de Bride to be Weddingplanner: Webmaster & online vormgeving

Inhoud

01. Voor de passessie

Ondanks dat ik nooit nagedacht heb over trouwen heb ik wel nagedacht over een trouwjurk. Ik zou voor een overdreven grote jurk gaan met lekker veel bling. Als je iets doet, doe het dan goed zeg ik dan. Online zie ik veel tips voor het afvallen voor je bruiloft. Ik vind dit niet het belangrijkste, het gaat erom dat je er prachtig uitziet op jouw trouwdag. Dit kan ook zonder kilo’s af te vallen, maar op zoek te gaan naar  een trouwjurk die die jouw curves accentueert.

“Beauty is not defined by the size of your jeans – Liv Tyler”

Persoonlijk denk ik dat eerder voor een ball gown jurk moet gaan. Ik denk namelijk dat een mermaid jurk of een rechte jurk mij totaal niet zullen staan. Verder vind ik een mooie kanten top heel mooi.

02. Dag van de passessie

Wat was ik zenuwachtig hiervoor. Geen idee wat ik moet verwachten en wat Hartenvrouw Bruidsmode in gedachten had.

De sfeer bij Hartenvrouw Bruidsmode was heel relaxed en aangenaam. Ik was als laatste aan de beurt. Brigit deed mijn make-up en had voor een rustige gouden look gekozen. Dit paste perfect bij de eerste jurk die ik aan had. Ik gaf Elma en Yvette aan dat ik een jurk wou met kanten mouwen, omdat ik volle armen heb. Beide adviseerde mij dit niet te doen. Ze gaven aan dat als ik juist niet de aandacht op mijn armen wil, ik geen kant mouwen moet nemen. Ze adviseerde een jurk zonder mouwen. Ik draag echt nooit een jurk zonder mouwen, maarja hun zijn de specialisten dus ben ik het maar gaan passen. 

Ik had een boho jurk aan met een open rug. Ik zou hier persoonlijk nooit voor kiezen, maar vond de jurk heel mooi staan. Ik snapte uiteindelijk waarom zei mij deze jurk adviseerde. Voelde me erg op mijn gemak en heel erg mooi dankzij de geweldige jurk en complimenten

De tweede jurk had een verlaagde taille, waardoor ik het niet heel mooi bij mij vond staan. De hoge taille van de eerste jurk vond ik stukken mooier. Dit komt denk ik omdat er geen figuur te zien was en de jurk recht naar beneden liep bij mij.

03. Mijn ervaring

Ik zou voor beide jurken niet gaan. Wel vond ik het heel grappig dat ik van mening ben veranderd dat ik geen jurken moet dragen zonder armen of met een open rug.

04. De professionals van de dag

Klik op de professionals om hun ervaring te lezen.

Related blogs

Elma & Yvette

De dames van Hartenvrouw Bruidsmode  combineren een grote passie voor het vak met een berg ervaring. Hierdoor hoef je ze niet aan te sporen o iets meer te vertellen over de winkel, de collectie, de merken, de werkwijze, het prijsbeleid en de bewaking van de kwaliteit van het geleverde product.

Bij een kop koffie of thee en een zelfgebakken appelpunt  wordt intens naar het verhaal van de bruid geluisterd. De kleinste details trekken hun aandacht want zij weten dat daar de échte voorkeur van de bruid is te vinden. Soms wordt samen met de bruid een moodboard gemaakt waardoor zij beelden krijgt bij haar eigen wensen. Zo’n beeld geeft inspiratie en geeft richting aan de aanstaande passessie.

Brigitte de Mua

Brigitte de Mua is make-up artist en hairstylist. Ze werkte lang in de fashion industry en verbrede haar basis door een opleiding en trainingen te volgen bij het instituut van Kelly Baron. Brigitte start met een lichte heldere make-up en bouwt op naar intenser en ook de daglicht-versie van smokey eyes. Bruiden kijken graag dichtbij in de spiegel naar hun make-up maar vergeten dat de gasten en de fotograaf op afstand staan en er daardoor behoefte is aan iets meer kleur en details. Voor de puntjes op de i kan altijd een extra proef worden gedaan tijdens de laatste passessie. Zo komen stijl en uitstraling van de twee elementen dichter bij elkaar.

Emily Scott

Emily Scott is het liefst de afwezige fotograaf van de dag. Let maar niet op mij dan komt het allemaal wel goed. “Tijdens de dag ontstaan van nature meerdere  momenten die niet mogen missen in mijn foto-verhaal”. Dat kan een moeder zijn die parfum sprayt, een bruid die haar oorbellen aan doet of het moment dat de bruidegom wordt geholpen met het aandoen van de manchetknopen. Dat is echte emotie die ertoe doet. Dus een klein beetje poseren mag alleen als er een goede reden is.

Deze vorm van fotografie vraagt een onopvallende aanwezigheid van de fotograaf die opgaat of “inblend” met de groep en in hetzelfde ritme meebeweegt. Het geeft de ontspanning die ze graag terugziet in het gezicht en de houding van de schouders.

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!