WeddingFair

WeddingFair

Alle blogs

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Bruidegom ga je voor maatpak of confectie?

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Bruidegom ga je voor maatpak of confectie?

Wat is het verschil tussen een maatpak en confectie? Wij leggen het uit:

Technisch gezien is het verschil tussen confectie en een maatpak simpel. Gemaakt om te dragen als pak, machinaal en in grote oplage gemaakt in standaard maten zodat elke man ze past. Aan de andere kant is een maatpak uniek en op maat gemaakt zodat deze perfect past.

Wanneer je bedenkt welke route je wilt nemen is het essentieel je persoonlijke belangen te beoordelen. Focus je niet gelijk op de prijs maar eerder op de waarde. Het zijn beide rendabele keuzes maar welke keuze is goed voor jou?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]De pasvorm

Tijd is geld en de kledingrekken doorzoeken in de hoop wat te vinden kost tijd en kan frustrerend zijn. We zijn er allemaal geweest: ontevreden en een verslagen gevoel na een dag shoppen zonder dat je iets hebt kunnen vinden of nog erger een krap zittend pak met een veel te hoge prijs.

Als je dit nog nooit hebt meegemaakt ben je één van de gelukkigen die in standaard maten past en je neemt snel genoegen met de details. In dit geval is een pak uitzoeken in een kledingrek perfect voor jou.

Elke bruidegom kan een perfect passend trouwpak vinden

Na een dag shoppen zonder pak thuis komen is er niet meer bij! Als je via de normale weg je pak kunt kopen, dan is dit de beste manier om dat te doen. Het op maat laten maken van je pak met jouw afmetingen zorgt voor een pak met een perfecte pasvorm voor jouw lichaam waardoor je zelfverzekerder overkomt.

Als confectie en de controle op de details niet genoeg is en je een stap verder wilt gaan is een maatpak altijd nog een optie. Hand gemaakt door een kleermaker, het verschil in pasvorm zal enorm zijn. De coupeur of coupeuse zal (bijv.) het verschil in lengte of omvang van de benen of een scheefstand van de schouders opmeten en onzichtbaar verwerken in het product.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13053″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Persoonlijk tintje

Persoonlijke stijl kan op meerdere manieren gezien worden of je nou een confectie maat hebt of niet. Voeg een lef doekje in je favoriete kleur, een fantastisch paar schoenen en je opa’s manchetknopen  toe en je bent goed op weg met het stijlen van jouw confectiepak.

Level up

Dat gezegd hebbende, een maatpak kan jouw persoonlijke tintje naar een volgend niveau tillen. Het hebben van een op maat gemaakte optie, kleur en stof maar ook de kleinere details zoals knopen, kragen, zakken en voering maken jouw pak uniek en persoonlijk. Er zijn ontelbare opties beschikbaar. Het hangt er vanaf waar jij naar opzoek bent en het enige wat in de weg staat is jouw verbeelding. Het hebben van een kleermaker die jouw door deze keuzes heen loodst is als een kers op de taart! Zij zijn er om het gevoel van onzekerheid te minimaliseren en geven uitsluitend op professionele wijzen antwoord en advies op al jouw vragen en zorgen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”13062,13054,13061,13060″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

Related blogs