Bruidskinderen

Bruidsmeisjes, Bruidsjonkers, Bruidsmeisje, Bruidsjonker

Natuurlijk kun je de bruidsmeisjes en –jonkers zelf hun outfit laten kiezen. Maar het wordt stijlvoller als de kleding voor het bruidspersoneel wordt afgestemd op de kleding van bruid en bruidegom.

Is het jouw wens om allemaal dezelfde uitstraling te hebben; dan is het wel gebruikelijk deze kleding aan te bieden en te betalen.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1868″ css_animation=”appear” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Neem de uitverkorenen mee naar de speciaalzaak; daar hebben ze ruime keus voor de jonge dames en heren. Kies voor outfits in dezelfde kleur, stijl of stof.

Kinderactiviteiten; Hoe gezellig een trouwdag ook is voor kleine kinderen is het moeilijk om er de hele dag bij te blijven. Je kunt een speelhoek inrichten of een professionele entertainer inhuren om de kinderen te vermaken.

Bijvoorbeeld door ze een taart van soesjes te laten maken, een poppenspel over trouwen te verzinnen en/of een springkussen plaatsen.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Bloemenjurkje voor een bloemenmeisje

Dit schattige jurkje vonden we op een Amerikaanse website. Dit is toch echt de letterlijke vertaling van Bloemenmeisje?

Flower Girl Dress from Sayles Livingston Design

Wonderful photos from Alternate Angles

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1869″ css_animation=”appear” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Ga naar de trouwspecialisten” target=”_self” color=”btn-success” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://weddingfair.nl/bruidskinderen-specialisten/ “][/vc_column][/vc_row]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here