Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

Deejay op je bruiloft weddingfair

Deejay op je bruiloft

Een achtergronddoek als een sterrennacht, felle gekleurde lampen die door de zaal flitsen, op het podium een enthousiaste deejay achter de knoppen. Je gaat lekker los met een toffe deejay en jouw favo muziek.

 Een deejay kan snel inspelen op de wensen van zijn publiek. Als een nummer wat minder aanslaat kan hij/zij met de huidige techniek makkelijk overschakelen op andere muziek. Daarnaast kunnen verzoeknummers van alle tijden worden afgespeeld. Onder de knoppen wachten honderden nummers, voor alle generaties, om te worden gedraaid. En alles klinkt even goed als het origineel. Je kunt bijna altijd een CD van jouw muziek aanvragen, maar nog beter is om een optreden of een show te bezoeken. Meestal is er wel gelegenheid om ‘even om het hoekje’ te kijken bij een optreden.

Op zichzelf neemt de dj-booth weinig ruimte in beslag wat handig is als je kiest voor een intieme locatie. Bijkomend voordeel is de eenvoudige instelling van het volume. Het optreden van een deejay kan makkelijk worden uitgebreid met licht, verlichte dansvloer, rookmachine, bellenblaasmachine of een confettishooter. Hoe groot mag het feest worden?

Verder vraagt een deejay op jouw bruiloft meestal geen draaipauze maar laat hij/zij de muziek even doorgaan op de automatische piloot als dat noodzakelijk is. Het is altijd handig van te voren af te stemmen welke genre je het liefst wil horen en ook welke muziek absoluut niet. Zo voorkom je een smartlappenavond als je voorkeur uitgaat naar pop, rock of onvervalste disco-muziek. Staying alive!

Veel bands en deejays houden ook zogenaamde ‘kijk- en luisterrepetities’ voor potentiële klanten, het is leuk en nuttig om deze te bezoeken. Je krijgt zo een goede indruk van het repertoire en de kwaliteit.

 

Voor meer informatie over drive-in shows: klik hier

Related blogs