[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_btn title=”Ga naar de persoonlijke weddingplanner pagina” size=”xs” align=”left” link=”url:https%3A%2F%2Fweddingfair.nl%2Fde-persoonlijke-weddingplanner|||”][vc_column_text]

Huwelijksbedankjes

Wel of niet eetbaar ?

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”21747″ img_size=”150×150″ alignment=”right” onclick=”custom_link” title=”Shopping” link=”https://weddingfair.nl/shopping-weddingplanner/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Traditioneel krijgen de bruidsgasten bruidssuiker. Vroeger werd dit voor het huwelijk door de bruid uitgedeeld. Tegenwoordig wordt de bruidssuiker na afloop van het huwelijksfeest aan de gasten meegeven als dank voor hun aanwezigheid.

De bruidssuikers kunnen op verschillende manieren worden verpakt, bijvoorbeeld in tule met een strikje of in een mooi klein doosje.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”1055″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
Je kunt de bruidssuikers ook in een mooi versierde mand aan het eind van het feest bij de uitgang neer laten zetten, zodat de gasten bij vertrek er zelf een kunnen pakken om mee te nemen.

Er is tegenwoordig ook een grote keuze aan kant en klare give-aways speciaal voor huwelijksgasten. De traditionele zoete snoepjes worden steeds vaker vervangen door presentjes die een langer leven hebben.  Mede dankzij de gasten wordt jullie bruiloft onvergetelijk. Laat ze voelen dat je hun aanwezigheid op prijs stelt en verras ze met een aandenken van jullie dag.

Bedanktaart

Iets wat je steeds vaker voorbij ziet komen is de bedanktaart. Dit zijn bedankdoosjes, of tasjes met een zoetigheid erin. Deze doosjes of tasjes zijn trapsgewijs opgestapeld. Zo krijgt het de vorm van een taart. Zelf kun je kiezen wat je erin wilt hebben, deze doosjes of tasjes zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kan je dus een bedanktaart kiezen in een kleur die binnen jouw thema valt, of dezelfde kleur heeft als jouw bruidsboeket.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1056″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Standaard huwelijksbedankje of toch niet?

Huwelijksbedankjes zijn niet alleen maar in standaard kaartjes, of doosjes met snoep te verkrijgen. Tegenwoordig vind je ook naamkaarthouders, kaarsjes, kristallen, spiegeltjes of bar accessoires. Er worden steeds meer praktische bedankjes ontwikkeld, zoals een briefopener, boekenlegger, ei klopper, wijnstopper of een anti kater water flesje! Een flesje spa blauw met een gepersonaliseerde etiket.

Als je wilt dat de gasten niet na een week al het huwelijksbedankje in de prullenbak gooien, moet je goed nadenken wat je hen dan wilt geven. Een doosje met zoetigheid, is snel opgegeten en wordt daarna weggegooid. Maar heb je een kristallenbeeldje met erbij zoetigheid, dan beland het toch minder snel in de prullenbak.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1057″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Foto opsturen

Je kunt er ook voor kiezen jouw huwelijksbedankje 2/3 weken later opsturen naar de gasten. Het is dan leuk om een foto van de bruiloft erbij te doen. De gasten krijgen dan als aandenken een bedankje zoals bijvoorbeeld een kaart met als voorkant een foto van het bruidspaar of een groepsfoto waar het bruidspaar en alle genodigden op staan.

Bij elk huwelijksbedankje kun je een kaartje doen met een persoonlijke boodschap. Je maakt het bedankje voor de gasten persoonlijker en dat vinden zij leuker. Welke cadeaus je kiest, is natuurlijk afhankelijk van jullie smaak en budget maar het is wel handig om ook even na te gaan wat de leeftijdscategorie is op jullie bruiloft. Je wilt tenslotte geen wijnstopper of een anti kater waterflesje aan kinderen geven!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1058″ img_size=”full” css_animation=”appear”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_button title=”Naar de trouwspecialisten” color=”btn-success” href=”https://weddingfair.nl/huwelijksbedankjes-trouwspecialisten/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”22063″ img_size=”125×125″ alignment=”right” onclick=”custom_link” link=”https://weddingfair.nl/1-3-maanden-voor-de-bruiloft/”][/vc_column][/vc_row]