[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Huwelijkslijst en cadeaus

Huwelijkslijst en huwelijkscadeau’s

Een huwelijkslijst is een verlanglijstje met daarop jouw specifieke wensen.

Er staat op wat je wilt krijgen, in welke aantallen. Een bruidslijst is dé manier om je gasten en vooral jezelf van dienst te zijn met prachtige cadeaus en zinvolle bijdrages.

Meestal werd een huwelijkslijst neergelegd bij een porseleinhuis. Tegenwoordig kun je ook kiezen voor een warenhuis, een postorderbedrijf of een internetbedrijf. Hierdoor kun je cadeaus kiezen uit een breder assortiment en biedt je je gasten meer keus.

Huwelijkslijst via een (web)-winkel

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1068″ css_animation=”appear” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

Voor het uitzoeken van je huwelijkscadeau’s kies je liefst een gespecialiseerde (web)-winkel. Selecteer de producten die jullie mooi vinden en houdt daarbij rekening met de grote en de kleine gever.

Leidraad voor de waarde van een huwelijkscadeau is de aard van het feest. Beperk je de uitnodiging tot een receptie met koffie en thee met gebak kun je uitgaan van € 40,- per koppel. Nodig je uit voor de feestavond met hapjes en drankjes en entertainment wordt dit bedrag iets hoger. Zodra je je gasten ook uitnodigt voor het diner, dat kan ook een BBQ zijn, loopt het bedrag op tot zo’n € 100,- per koppel.

Wanneer je met een winkel afspraken gaat maken over de huwelijkslijst, let er dan op dat:

* er goed bijgehouden wordt wie welk cadeau geeft

* of er persoonlijke berichten kunnen worden achtergelaten bij de betaling

* wat de procedure is wanneer een product niet meer op voorraad is maar wel in jullie lijst staat

* de afleverdatum van te voren wordt afgesproken (bijvoorbeeld pas na de huwelijksreis)

* of de lijst online gepubliceerd kan worden

* of er een inpak service is

* of de cadeaus op jullie trouwdag gepresenteerd kunnen worden

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”1069″ css_animation=”appear” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”1070″ css_animation=”appear” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_button title=”Ga naar de trouwspecialisten” target=”_self” color=”btn-success” icon=”none” size=”wpb_regularsize” href=”https://weddingfair.nl/huwelijkslijstspecialisten/”][/vc_column][/vc_row]