Delen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

#loveandwin Langerak Trouwringen

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”13428″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://weddingfair.nl/trouwbeurs-denhaag/”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]
Doe mee aan de actie loveandwin Langerak. Juweliers op de #trouwbeurzen van #weddingfair en maak kans op:

trouwringen uit de collectie van Juwelier Langerak

Bekijk hier de collectie van Langerak Trouwringen

Over Juwelier Langerak:[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”12903″ img_size=”125×125″ onclick=”custom_link” link=”https://www.youtube.com/watch?v=XwURuZUAa70″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Juwelier Langerak heeft een jarenlange specialisatie op het gebied van trouw- en verlovingsringen. Bij ons vindt u de meest bekende en hoog kwalitatieve merken van trouwringen: Breuning, Saint-Maurice, Flamingo, Bruno Mayer, Meister, Ruesch, Edel Design, DUO of LOVE, Sickinger, Cilor, JC. Al met al een zeer brede keuze dus mis je kans niet om een kijkje te komen nemen! Verder kan elk gewenst model voor u vervaardigd worden.


TROUWRINGENSTUDIO

Op de eerste etage is er een aparte trouwringen studio aanwezig waar u op u gemak en vrijblijvend een kijkje kunt nemen naar de grootste aanbod van trouwringen. Onze specialisten op het gebied van trouwringen zullen klaar staan om u alle aandacht te geven en u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Win trouwringen uit de collectie van Juwelier Langerak ter waarde van maximaal € 1.000,- De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Als je Trouwringen kiest van een lager bedrag wordt het verschil niet in geld uitgekeerd. Als je duurdere Trouwringen kiest moet je het prijsverschil zelf bijbetalen. Als je de trouwbeurs bezoekt krijg je nadere informatie wat je moet doen om deze prijs te kunnen winnen.

Meer hoofdprijzen vind je op deze pagina: #loveandwin #weddingfair #trouwbeurzen
De algemene voorwaarden lees je hier: #loveanwin #spelregels[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Related blogs