Picture of KeesNoort

KeesNoort

Alle blogs

Delen

Ga naar de bride to be weddingplanner:

Bezoek een trouwbeurs!

vrijgezellenfeest

Originele ideeën voor een vrijgezellenfeest

Heb jij een vriend die binnenkort gaat trouwen? Dan mag een vrijgezellenfeest natuurlijk niet ontbreken. Dit is immers één van de leukste dingen voorafgaand aan het trouwen. Even met alle mannen onder elkaar helemaal van god los. Waar de meeste mannen al tevreden zijn met een paar goed gevulde glazen bier, mogen één of meerdere leuke activiteiten natuurlijk niet ontbreken.Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is op zo’n dag, hebben we maar liefst 5 originele ideeën voor je verzameld en voor je op een rijtje gezet.

Een leuke outfit mag niet ontbreken

Een goed vrijgezellenfeest begint natuurlijk met het laten bedrukken van kleding. De hele stad moet natuurlijk wel weten dat jullie bij elkaar horen en niet geheel onbelangrijk, wie van de groep de vrijgezel is. T-shirts bedrukken met een leuke tekst is dan de perfecte manier om alle aandacht op jullie te vestigen.

Escape room

Wil jij je  vrienden echt leren kennen, dan is een escape room natuurlijk de ultieme manier om dit te doen. Het leuke daaraan is, is dat je met de hele groep in dezelfde ruimte zit, waardoor je de grootste lol hebt met elkaar. Het leuke aan een escaperoom, is dat je direct ziet wat voor type vrienden je hebt. Zo zal de één het gelaten over zich heen laten komen, waar de ander fanatiek het voortouw neemt. Het grote voordeel aan een escaperoom, is dat er weinig kan gebeuren. Gelukkig ben je in Nederland verplicht een basisverzekering af te sluiten, waardoor je bij eventuele ongevallen altijd geholpen wordt. Je kunt dus prima na het vergelijken van verschillende verzekeringen kiezen voor de goedkoopste zorgverzekering. houd er alleen wel rekening mee dat eventuele medicatie wel voor eigen rekening is.

Bierproeverij

Veel meer plezier dan dat kun je een man natuurlijk niet doen. Gezien de meeste mannen gek zijn op bier, is een bierproeverij natuurlijk ontzettend leuk. Niet zomaar een bierproeverij, maar een bierproeverij in combinatie met allerlei verschillende vragen. Waar je normaal gesproken vragen zou stellen over allerlei dagelijkse dingen is het nu juist leuk vragen te stellen gericht op de aanstaande bruidegom.

Roadtrip

Willen jullie het echt goed aanpakken, dan is een roadtrip natuurlijk ontzettend gaaf om te doen. Je hoeft natuurlijk niet door heel Europa, maar een weekendje toeren door Nederland is natuurlijk al ontzettend gaaf om te doen.

Boottocht door de grachten

Wat is er nu leuker dan een rondvaart door de Amsterdamse grachten tijdens je vrijgezellenfeest?. Niet alleen ontzettend leerzaam, maar natuurlijk ook gewoon ontzettend gezellig. Vooral wanneer je met een grote groep bent is een hapje en een drankje in combinatie met een rondvaart natuurlijk het perfecte idee voor een vrijgezellenfeest.

Karaoke

Het is misschien het uitje waar je als eerst aan zit te denken, maar een avondje karaoke als afsluiting na een geweldige dag met allerlei leuke activiteiten staat natuurlijk garant voor de allermooiste verhalen. Vooral wanneer jullie met elkaar al de nodige drankjes hebben genuttigd, is dit een absolute aanrader die eigenlijk bij geen enkel vrijgezellenfeest mag ontbreken.

Dit kan ook interessant voor je zijn:

weddingplanner jaarboek gratis bij weddingfair

Jouw eerste cadeau: het Bride-to-be WeddingPlanner Jaarboek.

Dat kan alleen bij WeddingFair, omdat wij vinden dat bij een huwelijk een cadeau hoort. Bij een bezoek aan een van onze trouwbeurzen krijgt het bruidspaar het Jaarboek van de Bride to be weddingplanner cadeau!