Annemarie Trouwt

Annemarie Trouwt

annemarie trouwt trouwambtenaar weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Annemarie trouwt,

Dit ben ik…… Annemarie Slagter-Kool. Sinds april 2019 trouwambtenaar voor de gemeente Medemblik en sinds begin 2020 ook in te huren als zelfstandig trouwambtenaar op andere plekken in het land.
Een vraag die mij vaak wordt gesteld is: “Hoe kom je er nou bij om trouwambtenaar te worden?” Het antwoord is simpel…… Ik ben dol op trouwen en trouwfeestjes, ik word er gewoon ontzettend gelukkig van! Al die blije mensen en alle positiviteit die ze met zich meebrengen geven mij oneindig veel energie.

Daarnaast geeft het me zo’n voldoening als ik een bijdrage heb mogen leveren aan misschien wel de mooiste dag in jullie leven. Ik omschrijf mezelf vooral als spontaan, een snelle denker met gevoel voor humor en dat zie je terug in mijn ceremonies.
Naast trouwambtenaar werk ik als directeur in het basisonderwijs en ben ik zelf zeer gelukkig getrouwd met Bas en genieten we samen van onze dochter Noor.

FAQ

Speciaal voor jullie heb ik een checklist gemaakt die je hieronder kunt downloaden:

Annemarie Trouwt

Medemblik

Eén reactie

  1. Annemarie was al fantastisch vanaf het moment dat mijn man en ik haar ontmoetten op de trouwbeurs, tot aan onze trouwdag! Bedankt voor je dienst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.