Bart de Boer | Videograaf

Bart de Boer | Videograaf

bart de boer video weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Wedding Videographer Bart de Boer,

“JULLIE TROUWDAG IS ÉÉN VAN DE MOOISTE MOMENTEN UIT JULLIE LEVEN EN OOK VOOR JULLIE FAMILIE EN VRIENDEN EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN. EEN TROUWVIDEO MAG DAN ZEKER NIET ONTBREKEN. EEN PRACHTIGE HERINNERING DIE JULLIE LATER OP ELK MOMENT NOG EENS KUNNEN HERBELEVEN EN WAAR JULLIE DIERBAREN OOK MET VEEL PLEZIER OP TERUG KUNNEN KIJKEN. DAT IS MIJN ULTIEME DOEL!”

Mijn naam is Bart de Boer en vertel verhalen met behulp van video. Op jullie trouwdag leg ik alle momenten in zijn puurste vorm op beeld vast, wat betekent dat ik mij op de achtergrond zal bewegen en dat ik jullie zo min mogelijk zal regisseren. De beste momenten gebeuren ook vaak spontaan.

De stijl van mijn trouwvideo’s zou ik willen omschrijven als: homevideo anno 2021.
Wat inhoudt dat de video langer duurt dan een sfeerimpressie en veel korter dan een ouderwetse homevideo en wordt begeleid met filmische muziek en sfeerbeelden.

De video kan op twee manieren worden gemonteerd, namelijk: chronologisch of gemixt. Bij de eerste variant hou ik rekening met de volgorde en zit er een duidelijk opbouw in. Bij de tweede variant is de rode draad en opbouw lastiger te voorspellen en daardoor verrassender.

Ik kom graag bij jullie op bezoek om jullie trouwplannen, wensen en voorbeelden van trouwvideo’s die jullie mooi vinden, door te nemen. Zo ontdekken we gauw genoeg of mijn stijl het beste bij jullie past en of we een persoonlijke klik hebben.

Bekijk rustig mijn website en mochten jullie nog vragen hebben, dan sta ik jullie graag te woord.

FAQ

Vrij simpel

Uiteraard starten we eerst met kennismaken. Eerst telefonisch zodat ik eventuele vragen meteen kan beantwoorden en als we beide een klik voelen, dan plan ik graag een afspraak in. Doordeweeks, in het weekend, overdag of in de avonduren is geen enkel probleem.

We nemen jullie wensen door en bespreken de verschillende stijlen trouwvideo’s. Ik zal jullie eerlijk adviseren of ik de juiste man ben voor de stijl die jullie graag willen hebben voor jullie trouwvideo.

Ik zet al jullie wensen op een rijtje en maak een prijsopgave. Bij een akkoord, dan vraag ik om een aanbetaling van 50%. De overige 50% volgt naderhand. Als de aanbetaling is ontvangen, dan blokkeer ik definitief jullie trouwdatum. s leo.

Save the date! Jullie trouwdatum staat vast en we gaan er samen iets moois van maken. Elke bruiloft is anders dus ik lever 100% maatwerk, iedere keer weer.

Bij ons moet je zijn voor

Bart de Boer | Videograaf

Openingstijden

Bijna altijd. Afspraak overdag, ’s avonds op alle dagen van de week.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here