Bonnema DJ-Equipment

Bonnema DJ-Equipment

Oh - Hey you!

Welkom bij Bonnema DJ-Equipment,

Dé bruiloft DJ vinden voor jullie trouwfeest. Wij begrijpen maar al te goed dat dit geen gemakkelijke klus is. Want wie zorgt ervoor dat de vloer wordt gevuld? En nog belangrijker, gevuld blijft? Hoe weet ik zeker dat er gedraaid wordt wat wij en onze gasten willen horen? Juist, het zijn allemaal vragen die geheel terecht direct bij jullie opkomen. Een perfecte bruiloft DJ voelt de vloer compleet aan. Door een introductiegesprek, waar duidelijk jullie wensen omtrent de muziekgenres worden doorgenomen, krijgt de bruiloft DJ een “kompas”. Door deze op de avond aan te vullen met zijn eigen ervaring en kunsten, klinkt de perfecte selectie door de speakers!

FAQ

De juiste bruiloft DJ met de perfecte show op de trouwlocatie krijgen. Daar gaan we voor. Tijdens een vrijblijvend introductiegesprek luisteren wij naar jullie wensen, verwachtingen en dromen. Jullie blik op het trouwfeest zetten ons aan het werk. En u begrijpt het wel, niets is te gek.

Leuk zo’n introductiegesprek, maar uiteindelijk draait het om de bruiloft DJ. Contact met de entertainer is belangrijk, jullie willen uiteindelijk wel weten wie straks het feest compleet maakt op dé avond! Jullie kunnen hem appen, bellen en mailen, wanneer jullie maar willen! Fijn toch?

24/7, waar dan ook in de wereld, even alles nog een keer doornemen. Handig voor als jullie een fantastisch nummer hebben gehoord en willen indienen als verzoekje! Of even het 06 nummer van de bruiloft DJ erbij willen pakken. Onze persoonlijke login weet raad!

Wij vinden het fantastisch om jullie te helpen met uitzonderlijke ideeën. Dat bevestigd ook wel waarom wij geen show hetzelfde afleveren. Vraag het ons vooral, wij zijn te avontuurlijk om jullie ideeën niet op te pakken.

Bonnema DJ-Equipment

Industrieweg 5D
6673 DE Andelst

06 – 439 712 80

Eén reactie

  1. Ik kende deze DJ al want ik heb met ze voor meerdere feesten samengewerkt en ze doen het altijd geweldig. Toen we gingen trouwen en graag een bruiloftsfeest wilden, moest ik ze dan ook zeker erbij hebben. De dansvloer stond de hele avond vol, een avond om nooit te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here