BoothDeluxe

BoothDeluxe

Oh - Hey you!

Welkom bij BoothDeluxe,

Arriverend op het trouwfeest zal je al snel merken dat ineens iedereen fotograaf is geworden. Smartphone’s, polaroid’s of wat voor camera’s dan ook zijn warm geworden om alle momenten vast te leggen van het getrouwd koppel en alles er omheen. Het is een speciale dag voor iedereen want alle details van de avond moeten worden vastgelegd. Maar wil je nou wel wazige en onduidelijke foto’s die iedereen op Facebook of Snapchat uploadt? Dat wil Boothdeluxe ook niet en daarom is een photobooth de ultieme toevoeging is voor je bruiloft!

Wat als de foto’s scherp, van hoge kwaliteit en ook nog eens direct afgedrukt konden worden! De bruiloftsgasten hebben de tijd van hun leven en de open ruimte is een gezellige verzamelplek om te socializen. Om je feest uniek en speciaal te maken kunnen vrienden en familie na het maken van selfies de fotostrookjes dubbel printen. Zo blijft er altijd een over om in het gastenboek te plakken en er een wens neer te zetten.

FAQ

Ja! Wij vragen geen kilometervergoeding of dergelijke toeslagen. Wij leveren door heel Nederland kosteloos.

Jazeker, als u een schets, bedrijfslogo/naam heeft kunnen wij deze toepassen op de fotostrip.

Ja, zolang het maar niet regent of hard waait, anders in een partytent/overkapping wel mogelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here