Stefan Heidekamp Fotografie

Stefan Heidekamp Fotografie

Oh - Hey you!

Persoonlijke, spontane foto’s. Foto’s die jullie laten terugkijken op de dag van jullie leven, precies zoals jullie hem beleefd hebben. Dat is wat ik, Stefan Heidekamp, als trouwfotograaf voor jullie verzorg. Wat is er mooier dan mee mogen genieten van jullie mooiste dag waarbij ik de kans krijg emoties vast te leggen? Of dat nu jullie liefdevolle kus is na het jawoord of de traan die jullie (schoon)moeder over haar wang laat lopen, het zijn emoties die bij jullie dag horen en die moeten gekoesterd worden.

Daarnaast is jullie dag tot in de puntjes geregeld, van bruidstaart tot de subtiele initialen in het pak van de bruidegom. Ook deze details sla ik niet over. Jullie zijn er niet voor niets druk mee geweest! Jullie willen een bruiloft met mooie herinneringen? Bij die herinneringen wil ik jullie graag helpen!

Jullie trouwdag, jullie herinneringen, vastgelegd zoals jullie dat willen!

Waar vind je Stefan Heidekamp Fotografie

Martinetstraat 38
8044RG Zwolle

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.