BY VT Photography

BY VT Photography

2 reacties

 1. Teleurgesteld
  Op 09-09- 2022 zijn wij getrouwd. Het was een fanatische dag, een dag die wij iedere week wel opnieuw willen vieren. Zo leuk en zo genoten.
  Wij hebben op onze trouwdag de fotografie toe vertrouwd aan beroepsfotograaf Nurmya Vaane – Tuharea. Helaas hebben wij niet de foto’s ontvangen op de manier hoe zij zich zelf heeft gepresenteerd.

  Wij hebben de volgende feedback gegeven aan Nurmya:
  – De foto’s te laat geleverd
  – Foto’s niet mogen ontvangen op schijf of usb stick
  – Een selectie die te snel is gemaakt waardoor wij niet door de dag konden bladeren maar foto’s hebben verwijderd omdat deze niet mooi waren ( zoals open mond, dichte ogen )
  -De selectie is ook slecht geselecteerd omdat wij niet de hoeveelheid ‘familie’ foto’s hebben.
  – De selecte tijdens het eten is allemaal korrelig. Verkeerde keuze gemaakt met de belichting
  – De selectie bij het feest te veel bewerkt alsof het lijkt dat we allemaal bruin qua huidskleur zijn

  Helaas bestempeld de beroeps fotograaf dit als zware kritiek en hebben wij haar persoonlijk aangevallen. Dit is niet het geval en hadden wij gehoopt dat er iets gedaan zou worden met de feedback. Helaas heeft ze ons de factuur gestuurd en hier wilde wij het nog over hebben. Helaas was er geen ingang meer en heeft ze een incasso bureau op ons afgestuurd. Wij zijn hierdoor aangeslagen. Het feit dat je iemand toevertrouwd om de mooiste dag van je leven vast te laten leggen met zoveel mankementen doet ons zeer en zijn we teleurgesteld dat het zo moet gaan. Oprecht jammer dat dit zo somber afgesloten moet worden.

 2. Nurmya heeft prachtige foto’s gemaakt tijdens de zonsondergang van mij en mijn dochter in het bos.
  Foto’s maken van een 3jarige kan bent lastig zijn. Nurmya nam alle tij. Wij voelden totaal geen tijdsdruk, heeft oog voor detail en mijn dochter vond het zo leuk dat ze het er nog over heeft!
  Wat levert zij mooie foto’s af, binnen de afgesproken tijd en bewerkt en al.
  Het is echt heel fijn om met jou als fotografe te werken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.