CFoto

Oh - Hey you!

Welkom bij CFoto,

Bruidsfotograaf Caroline legt jullie huwelijk gedurende de dag vast op journalistieke wijze. Ze brengt jullie dag perfect in beeld, ze legt al jullie mooie, spannende, romantische momenten en emoties vast. Jullie bruidsreportage wordt een prachtig en sterk verhaal, een dierbare herinnering.

Als bruidsfotograaf gaat Caroline van Cfoto tijdens jullie trouwdag onopvallend te werk zodat haar aanwezigheid bijna onopgemerkt blijft. Caroline gaat samen met jullie naar een mooie plek voor een prachtige bruidsreportage een plek die jullie in overleg uitkiezen. Ze zet jullie op een relaxte manier spontaan op de foto, ontspannen met veel creativiteit en gevoel van passie.

Heel belangrijk blijf dicht bij jezelf, zodat je jezelf perfect herkent, maar dan op je allermooist!

FAQ

Per fotolocatie moet je denken aan minimaal drie kwartier. Hou daarbij rekening met de reistijden van en naar de locatie die erbij komen. Met je trouwjurk aan in de auto stappen kan al gauw 5 minuten in beslag nemen.

De perfecte fotolocatie is voor iedereen anders. Wat voor foto’s vind je mooi? Zijn dat foto’s ineen stedelijke omgeving of op een landelijke locatie. Dit kan weer een strak aangelegde tuin zijn of een verwilderd natuurgebied. We moeten daarnaast naar praktische zaken kijken. Wat is haalbaar binnen de tijd? Hoe ziet de locatie er uit in het seizoen dat jullie trouwen? Is er toestemming nodig om op de locatie bruidsfoto’s te mogen maken?  

Als de weeromstandigheden minder gunstig zijn dan is het prettig een alternatieve locatie beschikbaar te hebben. Als huwelijksfotograaf beschik over een lijst met binnenlocaties.  Daar zit bijna altijd wel een passende locatie bij. Belangrijk is het om toestemming te hebben foto’s te mogen maken. Hou er rekening mee dat men op sommige plaatsen kosten voor gebruik van de locatie in rekening brengt.

Jazeker, ik vind het hartstikke leuk om bruidskindjes op de foto te zetten, bekijk mijn portfolio maar eens. Met kinderen werkt het toch altijd net even anders als met volwassenen. Ik zal rustig sturen, en vastleggen wat de kindjes leuk vinden. Ik raad jullie aan om altijd een oppas mee te nemen tijdens de fotoshoot.

Ik heb gelukkig nog nooit een bruiloft of reportage hoeven afzeggen. Ik zal er alles aan doen om toch voor jullie te zijn. Ik beschik over een netwerk van collega fotografen, die elkaar in gevalvan nood terzijde staan. Ik zal mijn uiterste inzet tonen een passend alternatief voor jullie te vinden.

Ik beschik over twee professionele Nikon full frame camera’s en verschillende lichtsterke Nikkor lenzen. Daarnaast werk ik indien nodig met flitsers. Ik ben lid van NPS (Nikon Professional Service), een organisatie waar professionele Nikon fotografen de juiste begeleiding en support ontvangen om hun werk optimaal te kunnen uitvoeren.

Ik werk altijd met twee camera’s. Mocht er onverwacht een stuk gaan dan heb ik direct een alternatief bij de hand, dit is een must voor een  professioneel bruidsfotograaf. 

Ja dat vind ik geen enkel probleem, ik vind het ook erg leuk om een bruiloft in het buitenland vast te leggen. Ik woon op de grens van West Brabant, Zuid Holland en Zeeland. Maar ik reis door heel Nederland of daarbuiten. Ik kom veel in de plaatsen Rotterdam, Breda, Utrecht, Dordrecht, Den Haag, Delft, Roosendaal en Bergen op Zoom.

Nee, het is ook mogelijk alleen een usb met bewerkte foto’s te bestellen. Het liefst maak ik natuurlijk wel een bruidsalbum. Dit kan eventueel ook na de bruiloft besteld worden, Ik maak wel heel graag van jullie trouwreportage een bruidsalbum, daar ben ik natuurlijk bruidsfotografe voor.

Ik lever de foto’s allemaal in kleur, daarnaast ontvang je een selectie van de foto’s in zwartwit.

CFoto

Groeneweg 4
4794 RP Heijningen

06 – 389 337 15

Openingstijden

Ma: 08:30 – 21:00
Di:  08:30 – 21:00
Wo: 08:30 – 21:00
Do: 08:30 – 21:00
Vr:  08:30 – 21:00
Za:   08:30 – 18:00
Zo:  10:00 – 13:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here