Chateau Marquette | Trouwen op een landgoed

Chateau Marquette | Trouwen op een landgoed

chateau marquette trouwlocatie feestlocatie bij weddingfair bruidsbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Chateau Marquette,

Een plek om de liefde te vieren

Trouwen bij Chateau Marquette

Bij Chateau Marquette in Heemskerk vind je een bruiloftslocatie die werkelijk alles heeft. Ons kasteel en hotel liggen in een prachtig, natuurrijk deel van Noord-Holland. Dichtbij Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en vlakbij het strand en het duingebied. Voor een memorabel dag hoef je sowieso niet ver weg. Het kasteel met slotgracht, toren en toegangspoort verzekeren jullie van de mooiste plaatjes.

Een trouwlocatie met allure

Wij verzorgen complete bruiloften bij Chateau Marquette. Ceremonie, receptie, diner, feest en overnachting: het kan allemaal op één landgoed. Met alle liefde helpen wij om jullie een perfecte dag te bezorgen – helemaal zoals jullie het willen. Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij aan jullie geven, de verzorging van A tot Z en het meedenken in oplossingen.

Kies bijvoorbeeld een van de prachtige zalen voor de ceremonie en een diner. Of trouw ’s zomers buiten in de kasteeltuin, heel erg romantisch! Maar niet alleen in de zomer is het fantastisch om hier te trouwen, ook in de winter is het geweldig om hier het ja woord aan elkaar te geven. Elk seizoen heeft zo zijn charme, in de winter ademt het chateau de romantische winterse sferen met warme kleuren.

Kom gerust eens langs om te kijken. We weten bijna zeker dat jullie net zo verliefd worden op ons landgoed als op elkaar.

Bij ons moet je zijn voor

Chateau Marquette | Trouwen op een landgoed

Marquettelaan 34 | 1968 JT Heemskerk

Info of rondleiding

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.