Cinemento | Videograaf

Cinemento | Videograaf

cinemento trouwvideograaf bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Cinemento,

Ik ben Maarten van Westen, 19 jaar oud en eigenaar van Cinemento.
Op mijn veertiende ben ik een eigen bedrijfje begonnen in de filmindustrie. Hiermee pakte ik alles aan wat op mijn pad kwam. Zo ook twee bruiloften. Toen corona uitbrak, ontstond er een mooi moment om een nieuwe draai aan mijn bedrijf te geven. Zo wilde ik mij graag specialiseren om een echte professional te worden. De keuze voor de sector was snel gemaakt. Het privilege om de mooiste dag van iemands leven bij te mogen wonen en daar ondertussen een mooie reportage van te maken, vind ik geweldig.
Met mijn jaren ervaring op het gebied van film en enorme enthousiasme heb ik ervoor gekozen mijn studie te pauzeren en mij een jaar lang volledig te focussen op mijn bedrijf. Zo heb ik eind 2020 mijn vliegbrevet en -vergunning gehaald en mag ik mezelf nu trots een gelicenseerd dronepiloot noemen!! (Vergeet deze dus vooral niet in je pakket, wanneer dit op jouw bruiloft kan)
Aangezien ik dus pas net begonnen ben met bruiloften is mijn portfolio nog wat aan de kleine kant. Tot 10 november 2021 bied ik daarom €200,- korting. De voorwaarde? Dat ik jouw trouwclip online mag laten zien!
Ik sta altijd klaar voor vragen of bijvoorbeeld voor hulp bij het samenstellen van je pakket. Stuur dus gerust een appje!

Bij ons moet je zijn voor

Cinemento | Videograaf

Openingstijden

We boeken een afspraak op de dag en tijdstip dat het jullie goed uitkomt,.

Gerbernesseweg 19
4443 AH Nisse

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.