Connecting Events | Nicole de Bekker

Connecting Events | Nicole de Bekker

connecting events bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

You just said yes… maar nu de rest.

♡ Als weddingplanner help ik bij het plannen en organiseren van DE dag. Van chaos naar relaxed genieten van jullie verlovingstijd.

Als iets echt goed moet gebeuren, dan regel ik het zelf’. Herkenbaar gevoel? Wel heel erg jammer dat je waarschijnlijk:

♡ teveel geld uitgeeft aan dingen die je eigenlijk niet nodig hebt
♡ bijzondere momenten misloopt omdat je een noodsituatie aan het oplossen was
♡ je uiteindelijk ruzie aan het maken bent met je partner in plaats van te genieten van elkaar in aanloop naar jullie ‘big day’!
Oplossing: doe zelf de dingen waar je plezier aan beleefd en laat de rest over aan een professional.

Of je nu al helemaal weet wat je wilt, of dat je nog moet beginnen met oriënteren, ik ben er voor jullie. Heb je vragen over één van mijn diensten? Wil je weten of ik jullie verder kan helpen? Loop je vast met plannen? Weet je niet zeker of er nog dingen ontbreken? Weet je gewoon niet waar je moet beginnen? Stel je vraag via het contactformulier of via What’s App op 085-0606328 en ik neem snel contact op.

Mijn doel is jullie de vrijheid bieden optimaal te genieten van jullie bruiloft. Naast structuur en het regelen van praktische zaken bezit ik ook ervaring en skills die wellicht minder voor de hand liggen, zoals styling, vervoer en verblijf maar ook de huwelijksreis en ceremoniemeester coaching.
FAQ’s en antwoorden

FAQ

Een bruiloft plannen kan iedereen, maar kost tijd, moeite en met een beetje pech aardig wat woordenwisselingen. Neem ik alles uit handen en mag je zelf niets meer doen? NO WAY! Jullie regelen wat je leuk vindt om te doen, ik doe de rest.

Het zoeken naar en vergelijken van leveranciers kost veel tijd en vaak weet je niet wat alles precies kost. Gebruik mijn ervaring en netwerk & haal alles uit jullie budget!Veel losse partijen is vaak dingen dubbel doen. Door goede coördinatie kunnen transporten gecombineerd worden & verpakkingsmateriaal beperkt.

Connecting Events | Nicole de Bekker

Landweerstraat-Zuid 97N
Oss 5349AK

Info of afspraak:

Weddingplanning en bruiloften zijn uiteraard op afspraak. Voor vragen of opmerkingen ben ik 24 uur per dag bereikbaar, ik reageer zo snel mogelijk. Vul het formuliertje op deze pagina even in en je hoort van mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.