Dades Huwelijksreis Marokko

Dades Huwelijksreis Marokko

Dades huwelijksreis bij weddingfair trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Dades reizen,

Droom jij van een romantische huwelijksreis die helemaal op maat voor jou wordt samengesteld? Bij Dades kan dat!

Exotische architectuur, heerlijk eten en warme mensen zijn een paar redenen waarom Marokko een van de beste huwelijksreis- bestemmingen is geworden. Als je van plan bent op huwelijksreis te gaan, moet je deze plaats op jouw lijst overwegen, want dit land staat vol met stranden, historische bezienswaardigheden, kunstgalerijen en vriendelijke mensen.

Dades Reizen is specialist in reizen naar Marroko. Zij hebben meer dan 12 jaar lang ervaring, kunnen alles ter plaatse voor je regelen en hebben de beste lokale contacten. De oprichters hebben een enorme passie voor dit land en willen deze overdragen op de reizigers.

Voor iedere reiziger is er wel een passende reis om het authentieke Marokko te ontdekken. Rijd in een 4×4 terreinwagen of in een minibus door de stad, te voet of op de rug van een dromedaris door de woestijn. Of je nu de koningssteden wilt gaan ontdekken of een tocht door de indrukwekkende Sahara wilt maken, bij Dades Reizen ben je aan het juiste adres. Je kunt een individuele reis maken, maar ook een groepsreis met avonturiers, met de hele familie of met leeftijdsgenoten. De reizen zijn onderverdeeld in familiereizen, culturele reizen, individuele reizen, fietsreizen, wandelreizen en reizen op maat.

Op de website kun je een overzichtelijke agenda vinden met datums en verschillende soorten reizen inclusief prijzen. Naast het reisaanbod kun je ook heel veel informatie vinden over Marokko, de mooiste steden en gebieden. Ze bieden bovendien voor jong en oud verschillende reizen op maat aan. Je kiest uit een aantal bouwstenen en voegt ze toe aan je reisplan. Zo kun je zelf bepalen hoe lang en waarheen je reist.

Dades Reizen is lid van het SGR, Calamiteitenfonds en VvKR, dus je kunt er met een gerust hart op reis.

Dades Huwelijksreis Marokko

Maaspoortweg 6, 5236 KG ‘s Hertogenbosch.

Let op – alleen op afspraak!

Openingstijden

Wij ontvangen u graag op ons kantoor na het maken van een persoonlijke afspraak. Wij zijn regelmatig in Marokko dus kom niet op de bonnefooi naar ons bureau!

Vul het formuliertje op deze pagina in en wij nemen zsm contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.