Dansschool Spotlight | Jullie eerste dans

Dansschool Spotlight | Jullie eerste dans

dansschool spotlight voor jullie eerste dans openingsdans weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Dansschool Spotlight | Jullie eerste dans

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Bij mij zijn jullie aan het juiste adres voor het neerzetten van een openingsdans die bij jullie past. Met jullie eerste dans op de bruiloft zetten jullie de toon van de feestavond.

De trouwdatum is vastgelegd. Je hebt je droomjurk uitgezocht. De band/DJ zijn geboekt. De fotograaf is geregeld. Het eten en de taart zijn geproefd en uitgekozen.

Al met al.. jullie lopen lekker op schema!

Zijn jullie niet iets vergeten? Zijn jullie al begonnen met de openingsdans? Vaak wordt dit toch nog vergeten en eindigt het in 3 min ongemakkelijk schuifelen op de dansvloer ten midden van jullie vrienden en familie.

Een openingsdans is perfect geschikt voor een goede overgang naar een gevulde dansvloer. Aangezien jullie al op de vloer aanwezig zijn hoeven gasten niet de eerste stap te zetten op de vloer, hier is vaak al een borreltje voor nodig. Door jullie gasten na de openingsdans mee te trekken op de vloer zorgt dit direct voor een actieve sfeer. En dat is precies wat jullie graag wil

Laat mij jullie helpen om een mooie eerste dans voor jullie te maken.

Doe vooral wat bij jullie past. Jullie kunnen het zelf zo gek maken als jullie willen. Van een ware act met lifts en indrukwekkende moves, tot een slow, bescheiden liefdesnummer, een swingende salsa of een mix van verschillende nummers. Alles is mogelijk en ik denk graag met jullie mee!

Marcia

FAQ

De dans kan bestaan uit 1 liedje of juist meerdere, alles is mogelijk. We gaan eerst samen in een gesprek bespreken wat jullie wens is. Op basis daarvan gaan we een plan maken en zullen we de lessen gaan inplannen.

Dat is sterk afhankelijk van jullie ervaring én jullie wensen voor de eerste dans op de bruilloft

Dat ligt aan de openingsdans die we gaan maken. Er zijn pakketten van 4 of 8 lessen. Maar ook losse privé-lessen zijn mogelijk

Omdat het over jullie unieke openingsdans gaat, leer je jullie eerste dans tijdens privélessen met de dansleraar. Samen. The floor is all yours!

Bij ons moet je zijn voor een openingsdans

Dansschool Spotlight | Jullie eerste dans

Kaatsbaan 21
3601 EA Maarssen

Openingstijden

Maandag – Zondag   elke dag geopend voor jullie eerste dans op de bruiloft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.