Be Loved | Bruidsmodezaak

Be Loved | Bruidsmodezaak

Oh - Hey you!

Welkom bij De Bruidszaak,

De mooiste betaalbare bruidsjurken van Top kwaliteit in heel Noord Holland vind je bij “‘De Bruidszaak in Purmerend! Tijdens je trouwdag ben jij het stralende middelpunt. Alle voorbereidingen zijn gedaan en nu is het tijd om te gaan genieten.
Voordat het zo ver is mag je nog je Droom Trouwjurk gaan uitzoeken; De Juiste Bruidsjurk : Bij de Bruidszaak in Purmerend ben je aan het juiste adres.

Be Loved | Bruidsmodezaak

Neckerdijk 4a
1441 GX Purmerend

Openingstijden

Ma: 10:00 – 17:00
Di:   Alleen op afspraak
Wo: Alleen op afspraak
Do:  10:00 – 17:00
Vr:   10:00 – 17:00 – avond op afspraak
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Eén reactie

 1. Jolanda
  Wat een geweldige vrouw, Caroline! Via mijn moeder bij De Bruidszaak terecht gekomen om daar op zoek te gaan mijn droom jurk.
  Bij binnenkomst kreeg ik al gelijk een heel fijn gevoel, de zaak is mooi licht en rustig ingericht. Hierdoor komt alle aandacht voor de jurken naar voren.
  Caroline had al een aantal jurken voor mij klaar hangen, om mij alvast op weg te helpen met kiezen.
  Toen ik de eerste jurk ging bekijken kreeg ik stiekem al een verliefd gevoel, dus nog even wat gekletst en daarna mocht ik dan eindelijk jurken gaan passen.
  Ik had mijn moeder en bonus moeder meegenomen om een jurk uit te zoeken. Toen ik de eerst jurk aanhad, het gordijn open ging en ik de paskamer uit liep kwamen de tranen al gelijk en toen ik mijzelf in de spiegel zag….geen woorden….alleen maar tranen van geluk.
  Toch nog 2 andere jurken gepast om zo zeker te weten dat ik de juiste keuze zou maken.
  Caroline heeft mij daarbij zo ontzettend fijn geholpen, ze is geduldig en heeft zeker oog voor detail! Door het fantastische inzicht en hulp van Caroline en natuurlijk beide moeders, heb ik mijn droom jurk gevonden!!! Op naar een fantastische bruiloft 🙂

  Het was een bijzonder middag, dank je wel daarvoor lieve Caroline!! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.