DIYA Tailors | Trouwpak

DIYA Tailors | Trouwpak

diya tailors trouwpak weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij  DIYA Tailors,

DIYA Tailors is gespecialiseerd in perfect uitgevoerde maatkleding dat past bij hetgeen u wilt uitstralen.
Wij streven naar een zo hoog mogelijke kwaliteit en doen dit door met verschillende Europese ateliers te werken – elk atelier het best op haar eigen gebied.

Wij hechten bijzonder veel waarde aan duurzaamheid, zorgvuldigheid en exclusiviteit. Dat uit zich bijvoorbeeld in het feit dat al onze stukken met de hand vervaardigd worden en voor iedere klant een uniek patroon getekend wordt. Op deze manier creëren we de perfecte pasvorm met optimaal draagcomfort.
Niet geheel onbelangrijk is dat al onze maatpakken hangend en dus niet gevouwen worden vervoerd daarbovenop werken wij met hoogwaardige Europese stoffen.

Het motto van Diya Tailors is: “Een pak op maat voor een prijs op maat”. Wij maken het dragen van maatpakken voor iedereen toegankelijk en leveren daarbij maatpakken van zeer hoge kwaliteit.

FAQ

Onze liefde, kennis en passie voor fashion te delen in de vorm van tot in detail uitgevoerde maatkleding voor mannen en vrouwen om zodoende uw persoonlijkheid of dat van een groep te onderstrepen of versterken.

Ons team met meer dan 30 jaar ervaring bestaat uitsluitend uit mode experts én stylisten met een grote liefde voor fashion, ambacht, style, stoffen en trends.

Onze mode experts en stylisten staan klaar op een moment dat het u schikt én op de door u gekozen locatie. Zo kunnen wij naar ieder gewenst adres komen, maar verwelkomen wij u ook graag met een verse kop koffie in onze showroom te Voorburg.

Bij ons moet u zijn voor

DIYA Tailors | Trouwpak

Herenstraat 6
2271 CG Voorburg

Openingstijden

Ma, Di, Wo, Vr en Za:
9:30 – 18:00
Do: 9:30 – 21:00
Zo: 9:30 – 17:00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here