DJ Productions

DJ Productions

Oh - Hey you!

Welkom bij DJ Productions,

Let’s have a party!

Het allerbelangrijkste op een goed feest is natuurlijk de muziek! De juiste muziek bepaalt de sfeer op jullie bruiloft, waar alle vrienden nog lang over zullen napraten. En dat is precies wat je wilt. De perfecte mix die aanslaat bij alle gasten zodat iedereen zich kan vermaken.

Via internet, reviews en you-tube kom je erachter dat er heel veel keuze is. En op die keuzestress zit je nou net niet te wachten! Daarom neem je de tijd voor een persoonlijk gesprek, dan weet je gelijk of je een klik hebt. Als het gesprek in een goede sfeer verloopt en de DJ komt met suggesties die jouw hart raken is het veel makkelijker de juiste beslissing te nemen. Tenslotte is het jullie feest en wil je iemand aan de knoppen die je begrijpt én die uitvoert wat is afgesproken.

De openingsdans is altijd iets heel speciaals. Aan die muziekkeuze besteed je extra tijd en aandacht. Zorg daarom samen voor een goed pakkend nummer en bespreek je wensen met de DJ. DJ Productions bespreekt dit altijd in een persoonlijk gesprek. Wij geven advies over de avond indeling en delen onze jarenlange ervaring met toekomstige bruidsparen. We bespreken “The Do’s and don’ts” lettende op wat wel en wat niet kan tijdens de feestelijke avond. Het is de kennis en de kracht van een professionele DJ om van alle losse eindjes een totaalplaatje te maken zodat het bruidspaar zorgeloos kan genieten.

Een professionele DJ kan met elke genre en muziekstijl uit de voeten. Je hoeft niet over de muziek in te zitten want hij of zij zorgt voor een geslaagd feest! Vraag altijd om een persoonlijk gesprek, dan weet je gelijk of je een klik hebt.

DJ Productions

Nering Bögelweg 61
7418 HJ Deventer

Eén reactie

  1. Toen we Dj Productions voorbij liepen op de trouwbeurs trokken ze meteen onze aandacht! We hebben ze gehuurd voor onze bruiloftsfeest en wat een knalfeest! Goede communicatie, denken graag mee en ze weten goed hoe ze een leuke sfeer op de dansvloer moeten brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here