Done! by Dien

Done! by Dien

done by dien bij weddingfair bruidsbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Done! by Dien,

Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd!!

Het organiseren van jullie bruiloft is een heel leuk en nieuw avontuur. Maar waar moet je beginnen? En vraag je hulp aan een weddingplanner of doe je alles zelf? Zeker in de onzekere tijden waarin we nu leven is een beetje hulp wel fijn.

Done! by Dien onderscheid zich door écht te werken op maat. Ik help jullie heel graag op weg en ontzorg jullie waar jullie willen. Dat betekent dat jullie alle keuzes maken maar dat ik al het uitzoekwerk en regelwerk voor jullie doe.

No stress dus!

Wil je alleen advies? Hulp bij het draaiboek schrijven? Toffe leveranciers? Alles kan! Zoek je alleen een ceremoniemeester voor de dag zelf? Heel graag! Dan kan iedereen optimaal genieten van jullie mooie dag! Het voorbereidingstraject leggen jullie vast in het Done! by Dien-boekje zodat je na de bruiloft ook nog een leuk dagboekje hebt. Dat is dan

weer leuk voor later.

FAQ

  • Bruiloftvoorbereidingen zonder stress
  • Een huwelijksdag om nooit te vergeten
  • Toewijding, passie en liefde voor mijn vak
  • Persoonlijke aandacht en jullie wensen staat centraal
  • Begeleiding op maat
  • Kennis en expertise
  • Vrolijke, spontane en energieke regeltante die nooit stil zit

Bruiloften van A-Z in een full-servicepakket.

Maar wil je zelf veel doen. Dan kan een gesprek over tips & tricks jou ook verder helpen

Ik wil dat jullie niks vergeten te regelen, dat jullie verwachtingen van de dag realistisch zijn en dat jullie dag verloopt zoals jullie het voor je zien. Ik wil dat jullie en jullie gasten kunnen genieten van de dag. Dat niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken én ik wil alleen maar blije gezichten zien en de liefde voelen. Want als jullie genieten, jullie gasten blij zijn en ik de liefde voel, dan ben ik gelukkig en ga ik aan het einde van de dag met een tevreden gevoel naar huis. Dan is die gedroomde bruiloft een onvergetelijke dag geworden waar jullie nog jaren met warme gevoelens aan terugdenken. En dat is waar ik het als weddingplanner voor doe!

Sinds ik in de trouwbranche werkzaam ben, heb ik zeker al zo’n 150 ceremonies bijgewoond. En ja, daar zaten een hele hoop ceremonies tussen die saai, stoffig en langdradig waren of zelfs waarbij de verkeerde namen werden genoemd. Tenenkrommend stond ik dan in een hoekje te vloeken in mijn hoofd. Het ergste wat je kan overkomen als bruidspaar. Toen ik dat een paar keer had meegemaakt wist ik zeker dat ik ooit zelfstandig trouwambtenaar wilde worden.

En daar zijn we dan! Met een afgeronde cursus van De Hippe Trouwambtenaar op zak, ben ik ervan overtuigd dat ik jullie ceremonie op een luchtige, liefdevolle en emotionele manier kan vormgeven. Maar dan niet standaard, want daar hou ik niet van. We vertellen jullie gasten uiteraard over jullie eerste ontmoeting maar vooral over alle mooie dingen die hebben plaatsgevonden tot het moment waar jullie nu staan. Dus het verhaal achter jullie en hoe jullie zijn geworden tot wie je bent. Daar betrek ik uiteraard jullie naaste familie bij want die kennen jullie als geen ander.

Die zichtbare liefde zal iedereen voelen!

Bij Done! by Dien moet je zijn voor

Done! by Dien

Wilddreef 30
2352 CD Leiderdorp

Openingstijden

maandag t/m vrijdag tussen 9.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 11.00 – 18.00

Eén reactie

  1. Ze was absoluut geweldig! Zeer georganiseerd met alles, en mijn bruiloft was zeker een handvol! 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.