Dorianne Trouwt | Trouwambtenaar

Dorianne Trouwt | Trouwambtenaar

Dorianne Trouwt bij WeddingFair Trouwbeurs

Oh - Hey you!

Welkom bij Dorianne Trouwt,

Een van de belangrijkste hoogtepunten van die dag is de ceremonie. Hoe gaaf en fantastisch zou het zijn als jullie dan kiezen voor iemand die helemaal bij jullie past en die de ceremonie persoonlijk en ook nog eens onvergetelijk maakt? Die meer tijd voor jullie maakt en heeft? Misschien ben ik dan wel degene naar wie jullie op zoek zijn.

Jullie LOVE Story

Een fantastische periode breekt aan. We gaan jullie ceremonie vorm geven. Stukje bij beetje. We bouwen als het ware aan jullie love story. Met jullie eigen enthousiaste verhalen, ideeën en wensen. Maar vooral is het genieten geblazen, herinneringen creëren waarvan ik hoop dat je ze over 20 jaar nog weet, en waar je, als je er aan terugdenkt vanzelf een glimlach van op je gezicht krijgt.

Mijn Werkwijze

Ik stel vragen, heel veel vragen! Jullie worden echt aan het werk gezet door mij. Hoe meer input, hoe meer output. Maar ook spreek ik woorden uit die jullie misschien moeilijk vinden om zelf uit te spreken. Ik help jullie met het schrijven van jullie geloften als je de woorden niet kunt vinden hiervoor.

Een bulderende lach, een stille traan, een brok in je keel. Geen een ceremonie is hetzelfde en dat maakt mijn werk zo bijzonder. Ik ben me er telkens weer van bewust hoe bijzonder het is dat ik dit vak mag uitoefenen. Met alle liefde, met alle passie en met alle energie die ik in me hebt.

Ik ben voor jullie bereikbaar via whats app, mail, of mobiel en we zien elkaar natuurlijk een aantal keren live. Zo leren we elkaar kennen en bouwen we ook een band op.

FAQ

Jullie krijgen van mij de toespraak als dierbare herinnering.

Ik werk met een no-nonsense tarief van € 850,-

  • Een kennismakingsgesprek bij mij thuis
  • Twee keer een uitgebreid gesprek met alle ins en outs over jullie grote dag, en eventueel bezoeken we samen de trouwlocatie
  • Contact met een aantal door jullie uitgekozen personen die jullie dierbaar zijn
  • Het halen en brengen van de trouwakte
  • Onbeperkt contact via mail, whatsapp, of mobiel
  • Natuurlijk de ceremonie zelf
  • De toespraak krijgen jullie van mij als een dierbare herinnering

 

 

Dorianne Trouwt | Trouwambtenaar

3888 KN Uddel

Openingstijden

Maandag:     09:00 – 18:00 
Dinsdag:      09:00 – 18:00
Woensdag:  09:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 18:00
vrijdag:          09:00 – 18:00
Zaterdag:     GESLOTEN
Zondag:       GESLOTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.