Experience More Weddings

Experience More Weddings

Oh - Hey you!

Welkom,

Wat leuk dat je mij gevonden hebt!

Jullie gaan trouwen! Van Harte Gefeliciteerd! Experience More Events staat voor jullie klaar! Als Event Manager weet ik hoe je een mooie bruiloft organiseert.

Ik ben Eline Verhoef. Sinds april 2021 ben ik begonnen met mijn eigen bedrijf Experience More Weddings. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring op gedaan in de bruiloften branche als Party Manager. Misschien ben je mij weleens tegengekomen bij Kasteel de Hooge Vuursche, Kasteel de Haar of Swijnenburg. 

Mijn kwaliteit ligt in de verwachtingen overtreffen. Laten we samen kijken naar jullie wensen en dan zorg ik dat het je aan niks ontbreekt. Ik kijk ernaar uit om jouw event tot in de puntjes te verzorgen! Vanzelfsprekend kan ik je meer vertellen in een persoonlijk gesprek, dus laten we snel afspreken! 

 

Bij mij moet je zijn voor

Experience More Weddings

Wulpstraat 3, 3742 XS Baarn

Openingstijden

Ma: 09:00 – 21:00
Di:   09:00 – 21:00
Wo: 09:00 – 21:00
Do:  09:00 – 21:00
Vr:   09:00 – 21:00
Za:   09:30 – 21:00
Zo:   09:30 – 21:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.