Falcon Flight | Drone video

Falcon Flight | Drone video

falcon flight drone video weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Falcon Flight,

Als gecertificeerde drone piloot kan ik met behulp van mijn kleine drones met 4K camera, jouw mooiste momenten vastleggen zonder geluidsoverlast. Ze zijn zo klein, dat ze maar weinig aandacht trekken. Jij, je partner en je gasten kunnen dus lekker genieten, zonder dat de drone jullie afleidt! Ook met een state-of-the-art en superkleine camera maak ik foto’s en video’s vanaf de grond, zodat de mooiste momenten worden vastgelegd — van boven en beneden!

Na het filmen en fotograferen heb je de keuze om het materiaal te ontvangen zonder aanpassingen, maar ik bied ook volledige video- en fotobewerking op maat aan! Wil jij je favoriete playlist onder de opname van je bruiloft of feest? Done.

Ik zal jouw wensen met je bespreken en vastleggen voordat de opdracht wordt uitgevoerd, zodat jij met een gerust hart er op mag vertrouwen dat het eindproduct helemaal naar wens zal zijn!

WEDDINGFAIR ROTTERDAM VOORJAAR ’22 KORTINGSACTIE 400

Falcon Flight | Drone video

Hamletschouw, Zoetermeer
2726KL, Zuid-Holland

Informatie / Contact

Vul het contactformuliertje op deze pagina en ik neem z.s.m. contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.