Feestgastenboek | Photobooth

Feestgastenboek | Photobooth

Oh - Hey you!

Welkom bij Feestgastenboek,

De fotobooth van Feestgastenboek is de ideale aanvulling voor jouw feest! Met onze fotobooth heb je niet alleen heel veel leuke momenten op het feest, maar zeker ook nog jaren na het feest. Je gasten kunnen hiermee namelijk zelf hun foto’s maken met één druk op het scherm. De foto’s worden na het feest op een USB-stick naar je toegestuurd. Het afdrukken van de foto als aandenken is natuurlijk ook mogelijk.

FAQ

Fotobooths zijn bijna al niet meer weg te denken van een feest. Of het nou een bruiloft, bedrijfsfeest of een kleine verjaardag is, je ziet ze steeds vaker staan. Onze fotobooths staan garant voor een hoop lol tijdens het feest maar ook zeker achteraf. Bij ons krijg je namelijk alle foto’s achteraf op een USB-stick thuisgestuurd.

Bij ons heb je geen omkijken naar het aantal foto’s die gemaakt of afgedrukt mogen worden per dag. Bij ons staat plezier voorop waarbij je geen stress moet ervaren of je wel genoeg foto’s hebt afgenomen vooraf. Je kan onze fotobooth sowieso voor de hele dag huren zonder extra kosten na een bepaald aantal uren. Zo kan je een hele dag plezier hebben van onze fotobooth.

Onze fotobooths zijn zo gemaakt dat iedereen er mee overweg kan. De instructies verschijnen per stap in het foto proces op het scherm. Zo staat er op het startscherm “Raak het scherm aan voor een foto” en telt de fotobooth af naar het moment dat de foto wordt gemaakt.

Wij personaliseren altijd van tevoren de fotobooth naar eigen wens. Zo zijn de instructieschermen te personaliseren met bijvoorbeeld een eigen foto. Kies je voor het direct afdrukken, dan ontwerpen wij ook een compleet gepersonliseerde afdruk. Je kan zoal kiezen voor het aantal foto’s op een strip, welke kleur, motief en tekst erop moet komen te staan.

Feestgastenboek | Photobooth

Laan van ‘t haantje 48
2288 GT Rijswijk

Algemeen 015 – 785 5872
Marcel 06 – 414 530 96
Ruud 06 – 344 817 23

Openingstijden

Ma: 11:00 – 17:30
Di:  11:00 – 17:30
Wo: 11:00 – 17:30
Do: 11:00 – 17:30
Vr:  11:00 – 17:30
Za:   gesloten
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.