Floury Hands Bruidstaart

Floury Hands Bruidstaart

Oh - Hey you!

Welkom bij Floury Hands,

In 2015 begon ik Floury Hands als mijn passie, sinds 2017 is mijn bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Ik voel me heel gelukkig hiermee in staat te zijn vorm te geven aan mijn dromen door het creëren van bijzondere taarten, macarons, koekjes en meer. Voor mij is het erg belangrijk dat alles wat ik maak vers en huisgemaakt is. Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen, geen taartmixen. Alles wat ik nodig heb om heerlijke zachte taarten te maken: eieren, boter, suiker en bloem.

Mijn naam is Erika, ik ben een zelfopgeleide bakker uit Hongarije. Ik woon nu zes jaar in Nederland met mijn man, muzikant en liefhebber van taarten die mij geweldig ondersteunt, en onze ondeugende twee jaar oude zoon. Ons leven verveelt ons nooit, we houden ervan actief te zijn en de extra stappen te zetten voor het vervullen van onze droom:

het creëren van geluk langs verschillende wegen.

Bij ons moet je zijn voor

Floury Hands Bruidstaart

Willem de Zwijgerlaan 2A, 2316 GB Leiden 

 
 

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   9:30-12:00
Wo: 9:30-12:00
Do:  9:30-12:00
Vr:   9:30-17:30
Za:   9:30-15:30
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.