FRP Production | Trouwfilm

FRP Production | Trouwfilm

frp production trouwfilm weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij FRP Production Trouwfilms,

Ons trouwteam bestaat uit twee cameramannen die goed op elkaar zijn ingespeeld, zodat geen enkel moment van de dag zelf ontbreekt op camera.

Omdat wij als duo-partners samenwerken, hebben we op specifieke momenten een extra paar ogen gereed voor alles wat er op de trouwdag gebeurt. Nu weten wij uit ervaring dat er op de dag zelf erg veel momenten plaatsvinden die we absoluut op camera willen vastleggen. Om deze reden is het niet alleen voor het trouwpaar, maar ook zeker voor ons erg bevorderlijk dat wij gezamenlijk filmen om zo het beste resultaat af te kunnen leveren.

Ondanks dat wij met z’n tweeën zijn, zijn we goed in staat om onopgemerkt aanwezig te zijn op uw trouwdag. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat onze aanwezig op uw speciale dag voor enigszins afleiding zorgt.

FRP Production | Trouwfilm

Hoorn, Netherlands, 1625HZ

Informatie of afspraak

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.