Groots Trouwen

Groots Trouwen

Groots Trouwen bij WeddingFair trouwceremonie

Oh - Hey you!

Welkom bij Groots Trouwen door Marjan Groot,

Zien jullie het al helemaal voor je? De liefde vieren op geheel eigen wijze. Dat is waar het ja-woord voor staat. Jullie liefde staat centraal en in het bijzijn van mensen die belangrijk voor jullie zijn zeggen jullie JA tegen elkaar.

Dat kan op verschillende manieren. Het belangrijkste is dat het jullie eigen manier is. Want je hoeft niet meer perse de geijkte paden te bewandelen. Als jullie graag in de avond, aan het begin van het feest met iedereen erbij willen trouwen, dan kan dat natuurlijk. Of juist varend over het water, in de boomgaard of bij de ondergaande zon op het strand. Soms moeten we kijken hoe we dat het beste kunnen doen maar gelukkig zijn er vele wegen die naar jullie JA-woord leiden.

Ik zal naar jullie verhaal luisteren en daar een mooie en vooral passende ceremonie van maken. Met een lach en misschien ook wel met een traan want de moeilijke momenten hoeven we niet uit de weg te gaan.

Graag kom ik bij jullie thuis en in een ontspannen gesprek gaan we jullie ceremonie vorm geven. Op jullie trouwdag komt dan alles samen en kunnen jullie terugkijken op een mooie ceremonie, precies zoals jullie voor ogen hadden.

FAQ

Ja, ik ben trouwambtenaar in de gemeente Leeuwarden. Daardoor kan ik bij de meeste gemeentes worden benoemd voor 1 dag zodat we jullie JA-woord ook echt op dat moment officieel kunnen vastleggen.

Ik ben door heel Nederland beschikbaar en natuurlijk ook ver daarbuiten.

Natuurlijk ga ik mee! Ik ben overal voor in dus al willen jullie al in het vliegtuig elkaar het JA-woord geven dan gaan we dat regelen.

Groots Trouwen

Eendekroos 68
Drachten 9207 DT

Info en contact

I’d love to hear from you!

Ik vind het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met mij op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.