HeleneMG Bruidsmode en -couture

HeleneMG Bruidsmode en -couture

Oh - Hey you!

Welkom bij HeleneMG Bridal,

In mijn bruidsmodewinkel kun je kiezen uit een collectie bruidskleding van mooie en bijzondere merken, waaronder mijn eigen label, HeleneMG. Daarnaast kun je jouw droomjurk geheel naar eigen wens door mij laten ontwerpen en op maat laten maken.

Al zo lang als ik me kan herinneren wilde ik modeontwerpster worden en mooie kleding voor vrouwen maken. Ik kan wel zeggen dat het vervaardigen van couture in mijn bloed zit omdat zowel mijn Opa als mijn Vader coupeurs waren. Zij waren de mannen die voornamelijk herenkostuums maakten, een heel technisch vak. Ik heb heel veel van hun kunnen leren.

Ikzelf was altijd meer gecharmeerd van dameskleding; De diversiteit aan stoffen, materialen, kleuren, textuur en bewerkingen inspireert mij enorm en dagen me op creatief gebied uit telkens weer nieuwe creaties te maken.

Als Freelancer werk ik bij modeontwerper Addy van den Krommenacker. Gaandeweg kwam ik erachter dat specifiek het ontwerpen en maken van bruid- en avondkleding, vanwege de creativiteit die hierbij nodig is, mijn absolute voorkeur had.

Dat ik uiteindelijk in de bruidsmode terecht zou komen was
dan ook min of meer voorspelbaar. Ik vind dat er geen mooier vak is dan vrouwen te mogen kleden voor een van de mooiste dagen van hun leven.

HeleneMG Bruidsmode en -couture

Hoogstraat 7, 5256 AW Heusden-Vesting

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   09:00 – 21:00
Wo: 09:00 – 21:00
Do:  09:00 – 21:00
Vr:   09:00 – 21:00
Za:   09:00–17:00
Zo:   13:00–17:00

2 reacties

  1. wauw!
    Toen ik ging kijken naar jurken had ik geen idee waar ik echt naar op zoek was en Helene was zo geduldig en behulpzaam tijdens het hele proces. Uiteindelijk kreeg ik een jurk die ik normaal niet zelf zou kiezen, maar nadat ik hem op haar aanbeveling had geprobeerd, werd ik verliefd!

  2. Yess!!
    Helene was absoluut geweldig! Ze hielp me de juiste jurk te vinden, begreep wat ik leuk vond en waar ik naar op zoek was. Ik had me geen betere setting kunnen wensen gezien de pandemie! I said yes to the dress!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.