Het Bakbijtje

Het Bakbijtje

het bakbijtje bruidstaart weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij het Bakbijtje,

Als het om uw bruiloft gaat, is het kiezen van de perfecte bruidstaart voor uw speciale dag een hele opgave. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. Van botercrème tot ganache, suikerbloemen en piping, het kan een beetje overweldigend aanvoelen! Wees gerust, we gaan u helpen.

Voordat ik een offerte voor u maak, nodig ik uw graag uit voor een proeverij bij het bakbijtje of indien gewenst bij u thuis. De prijs van de proeverij is € 20,00. U krijgt hiervoor 3 mini taartjes, gevuld met 3 vullingen naar keuze. Als u vervolgens de bruidstaart bij het bakbijtje besteld, dan krijgt u het bedrag van € 20,00 retour op de factuur van de bruidstaart.

Bij ons moet u zijn voor

Het Bakbijtje

Nieuwstraat 41
1441 CK Purmerend

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   10:00 – 17:00
Wo: 10:00 – 17:00
Do:  10:00 – 17:00
Vr:   10:00 – 17:00
Za:   10:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.