Het Boudoir Bruidsmode

Het Boudoir Bruidsmode

het boudoir bruidsmode weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Het Boudoir Bruidsmode,

Het Boudoir Bruidsmode is ontstaan vanuit Lijfstyle Lingerie. Deze 25 jarige vakkennis en het inzicht in vrouwen is zeer handig in een bruidsmodewinkel. Het Boudoir is een winkel met een bijzondere eigen visie. Bruidsland is vaak ondoorzichtig en ontoegankelijk, wij doen het anders.

Het Boudoir werkt met een een aantal internationale merken en ateliers en we hebben onze eigen unieke aanpak, zo maken we voor élke bruid haar eigen trouwjapon, waar nog niemand die jij kent in getrouwd is. Zo creëren we samen een unieke look voor jou! Inmiddels met twee prachtige filialen, namelijk ons eerste filiaal in Hoorn en nu ook in Lelystad.

 

Het Boudoir Bruidsmode

Muntstraat 5
1621 GB Hoorn

Weversstraat 5
(in het Lelycentre),
8223 AB Lelystad

Ruim baan voor jouw pasafspraak. Openingstijden

Ma: 07:00 – 23:00
Di:   07:00 – 23:00
Wo: 07:00 – 23:00
Do:  07:00 – 23:00
Vr:   07:00 – 23:00
Za:   07:00 – 23:00
Zo:   07:00 – 23:00

Eén reactie

  1. Wat heb ik een mooie trouwjurk mogen ontvangen, zeg! Ik heb er enorm veel complimenten over gehad en ik voelde me ook prachtig.

    We hadden een afspraak gemaakt met Annet en tijdens die afspraak was de winkel (en Annet zelf) volledig tot onze beschiking. Annet stelde mij op mijn gemak, verzorgde mijn gasten goed en luisterde aandachtig naar onze op- en aanmerkingen op de verschillende jurken die ik paste (en vooral naar mijn opmerkingen). Daarop zocht zij constant nieuwe jurken uit om te passen, die wellicht (nog) beter naar wens waren.
    Uiteindelijk droeg ik een jurk waarvan ik de top mooi vond, maar de rok niet. Annet stelde voor om er een andere rok overheen te doen. Dit bleek een schot in de roos! Door de combinatie van top en rok kon ik zo mijn eigen unieke jurk creëren en Annet stond overal voor open. Een lager uitgesneden rug, knoopjes in de rok en iets kortere mouwtjes? Annet noteert het en zorgt ervoor dat de jurk helemaal naar wens gemaakt wordt. Met drie afspraken in totaal zijn er bovendien genoeg momenten om nog te checken of het allemaal goed verloopt en of er nog andere dingen aangepast moeten worden.

    Heel erg bedankt, ook voor het prachtige bijpassende jurkje van mijn dochter uiteraard!

    Kayley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.