Het Siert Haar

Het Siert Haar

Oh - Hey you!

Welkom bij Het Siert Haar,

het leukste van haarjuwelen is dat het je bruidslook echt met elkaar verbindt. Of je nu een bohemien, moderne of traditionele bruid bent, haar accessoires zijn een categorie die je niet mag vergeten. Het zijn sieraden voor je haar en wie is daar nou niet dol op? Het siert haar heeft verschillende haarsieraden van schuifspelden tot aan haarbanden en klemmen. Exclusieve haarspelden van edel materiaal, perfect voor jouw bruidskapsel! Naast dat het er schitterend uitziet heeft het ook nog een functie: het houd je kapsel de hele dag in stand. Prachtige hoogwaardige haarspelden die passen bij jouw stijl.

Verschillende stijlen en soorten haarsieraden.

Het Siert Haar

Produktieweg 5

3401 MG IJsselstein
 

Openingstijden

Bel even voor een afspraak 06 1515 3552

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.