HIPfeestje.nl

HIPfeestje.nl

hipfeestje stying en decorati bruiloft bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij HIPfeestje.nl,

HIPfeestje is een jong bedrijf, gespecialiseerd in het stylen van evenementen.
Hulp nodig met de aankleding van jouw fotoshoot? Of wil je alles compleet uit handen kunnen geven tijdens je bruiloft? Gave ballondecoratie nodig op je verjaardag?

Bruiloften, babyshowers, verjaardagen, personeelsfeesten, jubilea, fotoshoots, ik maak elk feestje tot een HIPfeestje.

Nadat we persoonlijk contact hebben gehad, om alle wensen en ideeën in kaart te brengen, maak ik een plan van aanpak en eventueel een moodboard. Een open en eerlijke communicatie vind ik heel belangrijk, zodat je altijd weet waar je aan toe bent en wat je van mij kunt verwachten.

Ik kom graag de locatie van jouw evenement bekijken, zodat we samen een plan op maat kunnen maken. Leverancier van grote hoeveelheden meubilair? HIPfeestje heeft korte lijnen met verschillende organisaties, en werkt graag de verschillende offertes voor je uit tot een gezamenlijk plan.

HIPfeestje.nl

Salomonsonstraat 37
7442AC , NIJVERDAL

Informatie of afspraak?

We’d love to hear from you!

We vinden het leuk om wat van je te horen…. Wees dus geen vreemde en gebruik het formulier op deze pagina om contact met ons op te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.