Horecahuis Reimink

Horecahuis Reimink

reimink trouwen weddingfair

Trouwen; de mooiste dag van jullie leven

Welkom bij Reimink, dé locatie waar je de hele Trouwdag kunt vieren,

Trouwen in ’t Hofje van Buisman


’t Hofje van Buisman stamt uit 1906. Enkele jaren geleden is dit karakteristieke bouwwerk met veel liefde en aandacht voor details gerestaureerd onder begeleiding van interieurontwerper Jan des Bouvrie. ’t Hofje van Buisman is een officiële trouwlocatie in de gemeente Dalfsen.

Genieten van een heerlijk diner

Het huwelijksdiner is absoluut een van de hoogtepunten van de dag! Samen genieten van een perfect verzorgde maaltijd in een feestelijke sfeer. Naast het huwelijksdiner kunnen wij ook de catering voor de rest van de dag verzorgen.

Huwelijksfeest

Een knalfeest met al je familie en vrienden? De feestzalen van Reimink bieden je letterlijk alle ruimte. Met eindeloze mogelijkheden om inrichting en sfeer aan te passen aan jullie wensen. De verschillende feestruimtes beschikken over een eigen terras, zodat bij de juiste weersomstandigheden, jullie feest ook buiten kan worden gevierd!

 

 

Bij ons moet je zijn voor

Horecahuis Reimink

Dorpsstraat 2
8152 BL Lemelerveld

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   gesloten
Wo: gesloten
Do:  16:00 – 23:00 uur
Vr:   11:30 – 02:00 uur
Za:   11:30 – 02:00 uur
Zo:   11:30 – 23:00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.