Ice Cream Roll Paradise

Ice Cream Roll Paradise

Oh - Hey you!

Welkom bij Ice Cream Roll Paradise,

Geniet van deze plezierige en unieke ervaring. Wij rollen het ijs recht voor uw ogen. Met ons paradijselijk recept brengen wij u terug naar de basis van desserts. Pure ingrediënten, zonder de vele onnodige toevoegingen.
.
De ijsbasis en de gekozen verse ingrediënten ondergaan een snelle en verfijnde mengprocedure door het gebruik van ijsspatels op de vriesplaat. Onze recepten gecombineerd met dit proces resulteren in een gladder, romiger en rijkere afwerking dan traditioneel ijs. De ice cream roll is hierdoor de ultieme ervaring.
.
De liefde die in het zogenoemde fried-ice zit, is waar het allemaal om draait. Dit is een moment van luxe wat wij u graag serveren. Het paradijs, voor u gebracht naar elke mogelijke locatie in Nederland.

Ice Cream Roll Paradise

Zwanenhalssteeg, 3811 BP Amersfoort

Openingstijden

Graag telefonisch of via de mail contact opnemen voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.