Ilse Kerssies

Oh - Hey you!

Welkom bij Ilse Kerssies,

Ik ben Ilse Kerssies, geboren en getogen in Meppel. Dit ligt in Drenthe en erg centraal ten opzichte van Friesland, Overijssel en Gelderland. Make-up is altijd mijn passie geweest! Vroeger wou ik altijd al de lippenstift van mijn moeder. Ook kreeg ik de laatste jaren vaak de vraag of ik iemand eens op wou maken.

In 2018 heb ik mijn erkende diploma visagie gehaald bij Facefacts Academy. Daarna heb ik verschillende certificaten behaald voor bruidskapsels. Ik heb dus van mijn passie mijn werk gemaakt. Door trainingen te volgen blijf ik mij ontwikkelen.
Wat onderscheidt jou?

Ik denk dat mijn technieken mij onderscheiden. Zo meng ik bijvoorbeeld foundation op kleur en textuur. Ik werk ook met producten die opbouwbaar zijn.
Dit houdt in dat ik van een lichte dagmake-up een volledige glamourmake-up kan maken, zonder de make-up opnieuw te moeten doen. Dit is handig voor degene die overdag een naturel look wil en ’s avonds wat meer feestelijk of glamour.

Wat vind jij het leukste aan je werk?
De veelzijdigheid en het persoonlijk contact. Ik heb de eer om iemand nog meer te laten stralen op haar bruiloft. Alles moet perfect zijn voor de grote dag!
Vaak hoor ik dat het ook even een relax-moment is voor de bruid. Bij de workshops vind ik het, het leukste om mijn kennis te delen met anderen.
Af en toe heb ik ook fotoshoots waar ik erg creatief kan zijn met kleuren en vormen.

Feest of trouwerij binnenkort?
Ik laat jou shinen met prachtig haar en make-up
MAAK EEN AFSPRAAK

Ilse Kerssies

Jan van Goyenstraat 84
7944 VN  Meppel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.