Ivy design | Trouwkaarten

Ivy design | Trouwkaarten

Oh - Hey you!

Welkom bij Ivy Design,

Fine art wedding stationery

Iedere kaart en uitnodiging verdient een mooi ontwerp op hoogwaardige kwaliteit papier. Het handgeschepte papier maak ik zelf onder de naam ‘The Paper Makers’. Dit maak ik van gerecycled katoen en vlas. Bij katoen kun je denken aan oude kleding, doeken en dekbed overtrekken. Vlas is een bloem met lange stam en een zachtblauw of witte bloem. Vlas groeit gewoon in Nederland en zorgt ervoor dat het papier mooi stevig wordt. Het papier kleur ik met natuurlijk pigmenten, voornamelijk leisteen en okers, daarnaast voeg ik een natuurlijk bindmiddel toe. Ik vind het belangrijk dat het een mooi natuurlijk product is. De structuur van het papier is glad en voelt zijdezacht aan. Van het papier dat we zelf maken
kunnen we de kleur, dikte en afmetingen zelf bepalen.

Daarnaast zoek ik altijd naar mooie papiersoorten en prachtige kunstwerken om mooie kaartdesigns te maken, dat maakt de kaarten zo uniek. Je kunt ook bij ons terecht voor mooie zijden linten, wax zegels met unieke designs en gebonden geloften boekjes. We streven naar 1 website voor al je huwelijksdrukwerk, inclusief unieke accessoires. Ik denk graag met jullie mee met het samenstellen van een pakket met bijvoorbeeld een mooie sleeve, lint of inlay voor de enveloppe.

Ik hoop dat ik jullie en jullie gasten ook mag verrassen met een mooie handgemaakte, luxe en unieke kaart. Persoonlijk contact en service vind ik erg belangrijk. Schroom niet om mij een bericht te sturen!

Aline

FAQ

Dat is zeker mogelijk. Er is keuze uit 20 kleuren handgeschept paper

In 2022 verwachten we een heel druk trouwseizoen, je trouwkaarten verstuur je 6-8 weken voor je bruiloft. Zorg ervoor dat je de kaarten al 4 maanden, en als het kan al eerder besteld. Het is fijn voor ons om het ontwerp en de productie alvast in te plannen, zodat alles op tijd klaar is.

Dat kan helaas nog niet

Ivy design | Trouwkaarten

Oostzijde 302, 1508 ET Zaandam

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   09:00 – 17:00
Wo: 09:00 – 17:00
Do:  09:00 – 17:00
Vr:   09:00 – 17:00
Za:   09:00 – 17:00
Zo:   gesloten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here