Jeffs van Vliet Catering

Jeffs van Vliet Catering

Jeffs van vliet catering weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Jeffs van Vliet Catering,

Sinds 2019 ben ik eigenaar van Jeffs van Vliet catering, de lekkerste cateringbedrijf van de Bollenstreek. Jeffs van Vliet catering is gevestigd in Noordwijkerhout en ik werk hier met veel plezier in mijn fantastische keuken.
Wij helpen jou met al je wensen om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor jou en jouw bruiloftsgasten. Er zijn diverse mogelijkheden. Onze koks maken heerlijke buffetten, gerechten en hapjes. Tijdens een persoonlijk gesprek brengen wij al jouw wensen in kaart.

Trouwen op jouw droomlocatie is mogelijk! Wij verzorgen namelijk ook op locatie. Naast het buffet verhuren wij ook party-benodigdheden en decoratie om de gelegenheid op te vrolijken!
Wij helpen je graag om jouw grote dag nog een stukje mooier te maken. Neem even een kijkje op onze website voor meer informatie!

 

FAQ

Jeffrey begon als 15-jarige al met zijn eigen foodtruck. “Ik had een paar foodtrucks gezien bij een festival op het Vuurtorenplein en dacht: dat wil ik ook.” Voor de overname van Van Vliet catering heeft Jeffrey op veel festivals en locaties gestaan.

Jeffrey is zelfstandig werkend kok en deed zijn opleiding aan het ROC Mondriaan in Den Haag. Hij liep stage bij Hotels van Oranje en Huis ter Duin en werkte bij Hudson in Noordwijkerhout, waar hij al snel van de afwaskeuken naar de kookplaat werd gehaald.

Het bedrijf bestaat al ruim 25 jaar en heeft een goede reputatie opgebouwd. Ik heb een periode meegelopen met de oprichters en kennis gemaakt met de klanten. Nu heb ik daar mijn eigen kennis en ervaring aan toegevoegd.

Wij verzorgen lunches, diners, borrels, feesten voor elke gelegenheid en seizoen. Voor alle windstreken kun je bij ons terecht

Lunch buffet, Lunch buffet luxe, Grote pan buffet, Pasta buffet, Saté buffet, Mediterraan buffet, Tapas buffet, Gezond en lekker buffet,Oud Hollands buffet, Winter specials

Pasta buffet, Oosters buffet, Shanghai buffet, Semerang buffet, Bangkok buffet, Mediterraan buffet, Provencaals buffet, Italiaans buffet, Tappas buffet, Teylingen buffet

Bij ons moet je zijn voor

Jeffs van Vliet Catering

Delfweg 36A
2211 VM Noordwijkerhout

Openingstijden

Neem s.v.p. contact met ons op om een afspraak te maken

Eén reactie

  1. Zo lekker eten hadden we ons niet kunnen voorstellen! Alles, van de hapjes tot de hoofdmaaltijd, was zo heerlijk en goed gecombineerd. We konden geen enkel foutje vinden. Hun personeel, ze zijn ongelooflijk vriendelijk op de dag, ze waren gemakkelijk in de omgang in de aanloop naar de bruiloft en de hoeveelheid was enorm! We hopen dat we nóg eens gelegenheid krijgen om van hun eten te genieten. Ik kan Jeffs Van Vliet Catering niet genoeg aanbevelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here