Jessica de Boom | Trouwfotograaf

Jessica de Boom | Trouwfotograaf

jessica de boom bij weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Jessica de Boom Photography,

Het is zover: de vraag is gesteld en jullie gaan trouwen! Er staat jullie een speciale dag vol liefde en kostbare momenten te wachten. Hoe fijn is het om daar altijd op terug te kunnen kijken en de sfeer te kunnen herbeleven? Om de grote, maar vooral ook de kleine momenten vastgelegd te hebben op beeld. Klinkt goed? Dan ben ik misschien wel jullie trouwfotograaf!

ECHTE MOMENTEN SFEERVOL VASTGELEGD
Tijdens jullie bruiloft maak ik ongemerkt foto’s van de mooiste momenten en zorg ik ervoor dat de warme onderonsjes tussen jullie en jullie gasten worden vastgelegd. Jullie hoeven je niet druk te maken om poses of de camera zodat jullie alle aandacht aan elkaar kunnen geven en jullie je volledig kunnen richten op het genieten van jullie dag.

OOG VOOR DETAIL
Tijdens jullie bruiloft zorg ik ervoor dat ik de sfeer van jullie dag zo goed mogelijk vastleg. Ik maak foto’s van het grote geheel maar ook van alle mooie details waar jullie zoveel tijd in hebben gestoken. Of het nu gaat om de bruidstaart of de zorgvuldig gestylde tafel: ik leg het met liefde voor jullie vast.

JULLIE HERINNERINGEN TASTBAAR GEMAAKT
De dag van jullie trouwen is er één om nooit te vergeten. Hoe mooi is het om deze herinnering tastbaar te hebben in de vorm van een prachtig fotoalbum? Jullie krijgen van mij een mooi verrassingsalbum cadeau (20×20 cm) omdat elke bruidsreportage het verdient om afgedrukt te worden. Wanneer jullie deze zelf willen samenstellen kunnen jullie ervoor kiezen deze te upgraden.

WIJ ZIJN EEN MATCH ALS:
– Jullie houden van ongedwongen fotografie met échte momenten;
– Jullie zien jullie dag graag sfeervol en met oog voor detail vastgelegd;
– Jullie hebben graag een gezellige, spontane fotograaf om jullie heen;
– Jullie willen de liefde vieren op authentiek wijze.

Enthousiast geworden? Ik leer jullie graag kennen in een kennismakingsgesprek. Ik kan niet wachten jullie verhaal te mogen vertellen met mijn foto’s!

FAQ

Tijdens jullie bruiloft ben ik voornamelijk op de achtergrond aanwezig en leg ik alles ongemerkt vast. Tijdens de fotoshoot komen we samen door middel van kleine opdrachtjes tot mooie ongedwongen foto’s.

Binnen een week ontvangen jullie een preview van de foto’s via een online galerij en binnen 6-8 weken ontvangen jullie alle foto’s. Ook ontvangen jullie een mooi verrassingsalbum.

Via het contactformulier of via mijn website kunnen jullie contact met mij opnemen.

Jessica de Boom | Trouwfotograaf

Laan van Braets 3
3328 LK Dordrecht

Openingstijden

Vul het formuliertje op deze pagina in voor meer info of om een afspraak te maken. Ik neem zsm contact met je op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.