Komfort and Joy Muzikaal duo

Komfort and Joy Muzikaal duo

Komfort and Joy muzikaal duo bij WeddingFair Trouwbeurs

Oh - Hey you!

Hallo Lieve mensen!

Welkom bij Komfort and Joy,

Wij zijn Koos Sekreve en Jolentha Zaat van het akoestische duo Komfort & Joy. U leest het inderdaad goed: wij zijn een akoestisch duo. Dat houdt in dat wij bijna altijd zonder geluidsversterking het land doorgaan. Juist dat maakt een optreden van ons intiem, speciaal en puur. Twee stemmen en een gitaar, dat is wat wij bij ons hebben. Daarnaast gebruiken we af en toe ook een mondharmonica of een ander leuk instrument om een lied iets specialer te maken.

Ons eerste optreden samen is alweer een hele tijd geleden. Samen met Dario Fo, ondernemers in de kunst, en het Willem Breuker Kollektief reisden we rond langs verschillende schouwburgen in Nederland met muziek van Kurt Weill. Koos was toen 37 en Jolentha 8 jaar. Dat is alweer 20 jaar geleden en we zingen nog steeds samen, hoe bijzonder is dat! 

Als duo vinden wij het belangrijk dat we plezier en enthousiasme overbrengen naar het publiek. Dat is voor ons niet heel moeilijk omdat we genieten van elk optreden samen. Mensen in het zonnetje zetten, een muzikaal diner verzorgen in samenwerking met een leuk restaurant, verjaardagen muzikaal omlijsten, voorstellingen maken en uitvoeren, maar ook een uitvaartdienst muzikaal begeleiden. Bij ons is vrijwel alles mogelijk.

All you need is love
Amigos para Siempre
Andrew Sisters Medley
Bloemkool
Congratulations
Een hete nacht in een koude koelcel
Liefde van later
Pastorale
Sweet Caroline
That’s what friends are for
T
wee tissies druiven
You are the sunshine

Bij ons moet je zijn voor

Komfort and Joy Muzikaal duo

Wij zijn gevestigd in de regio Haaglanden. Onze optredens kunnen overal plaatsvinden.

Informatie of Boeking aanvragen

Vul s.v.p. het formuliertje op deze pagina in en wij nemen contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.