Kristalpad Allure voor pijnloos ontharen

Kristalpad Allure

Oh - Hey you!

Welkom bij Kristalpad,

JOUW BENEN ALTIJD LEKKER GLAD EN ZIJDE ZACHT

Het geheim van de Allure Kristalpad zit in het ultra-fijne kristalachtige ontwerp, ontwikkeld in Zwitserland. Nooit meer scheren, harsen of epileren! De Kristalpad is zacht genoeg om je huid niet te beschadigen en krachtig genoeg om de meest hardnekkige haren tot aan de wortel te verwijderen. Ontharen met de Kristalpad is pijnloos, gaat veel dieper dan een mesje en is 100% natuurlijk.

Kristalpad Allure

Koralenhoeve 15
2160 Wommelgem België

2 reacties

  1. werkt goed
    Onlangs gekocht op een beurs… wat een geweldig product. Het vergt wat oefening om erachter te komen hoe je het het beste op jezelf kunt toepassen maar het werkt. Wat ik geweldig vind is dat je het overal kunt doen waar je ook bent. In ieder geval de haren langer weg dan als ze geschoren zijn en zijn ze niet meer stug. Een voordeel!

    kristalpad bij weddingfair trouwbeurs

  2. oppassen
    Ik heb last van haartje boven op mijn lippen en toen had ik dit van iemand kreeg om te proberen. werkt prima, kost wat tijd om onder de knie te krijgen en moest oppassen dat ik mezelf geen schaafwonden gaf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here