Laura Oonk Trouwfotograaf

Oh - Hey you!

Welkom bij Laura Oonk, Trouwfotograaf,

Van kinds af aan sta ik voor en achter de lens. Toen ik jonger was als model, tegenwoordig als fotograaf. Het heeft iets magisch om het mooiste uit een persoon te halen en dit vast te leggen. Fotografie heeft de kracht om een onzeker persoon zeker te maken en om van een lelijk eendje een prachtige zwaan te maken.

Ik fotografeer al jaren met veel passie en plezier en specialiseer me in bruidloft- en equine fotografie. Het maakt mij gelukkig om kostbare momenten vast te leggen en mensen blij te maken met tastbare herinneringen. Ik geloof dat de beste foto’s ontstaan op spontane momenten. Juist dan ben je het mooist. Door een ontspannen sfeer te creëren weet ik het beste in mijn modellen naar boven te halen.

FAQ

Fotoshoots en bruidsreportages

Vanaf € 70 voor een budget fotoshoot. Bruidsreportages starten bij € 600. Meer tarieven vind je op mijn website onder “diensten”.

Tijdens een shoot kun je wisselen van kledingsetjes. Neem kleding mee met kleuren die je veel in de natuur voor ziet komen. Zachte kleuren zoals groen, bruin, geel. Dat zorgt voor een mooie natuurlijke foto.
Het wordt toch geen statische shoot? Nee tijdens de shoot geef ik kleine opdrachten waardoor de foto’s ongedwongen en natuurlijk worden.

Laura Oonk Trouwfotograaf

Langestraat 163
8281 AJ Genemuiden

Informatie en Contact

Vul het formuliertje op deze pagina in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.