Le Mariage Trouwringen Haarlem

Le Mariage Trouwringen Haarlem

le mariage trouwringen haarlem weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Le Mariage Trouwringen in Haarlem,

Le Mariage in 1999 nog uniek, speciaal en bijzonder als de eerste winkel in Nederland waar uitsluitend trouw- en verlovingsringen werden verkocht, maar inmiddels één van de vele speciaalzaken die de grootste en meest uitgebreide trouwringen collectie trouwringen claimt.


Om onze leidende positie te behouden en verder te versterken zijn we altijd op zoek naar de nieuwe producten en ontwikkelingen. Innoveren en vooruitdenken, daar staan wij voor. Door deze unieke manier van werken, kennis en geloof in eigen kunnen zijn we meerdere malen genomineerd voor The Dutch Wedding Award en in 2018 door de meest onafhankelijke trouwsite, The Perfect Wedding op de top 3 lijst gezet van de best beoordeelde trouwring-specialisten van Nederland. Of we trots zijn? Meer dan trots!!!

FAQ

Le Mariage, niet zomaar een bedrijf maar een bedrijf met geschiedenis. Centraal staan de liefde voor onze producten en de service naar onze klanten!

Titanium, Goud, Zilver, Diamant, Palladium en Platina

Dat wordt een hele lijst. We hebben maar liefst 19 merken op de plank liggen. Allemaal klaar om te passen in de winkel!

Daar hebben wij een prachtige tabel voor gemaakt.  Die vind je op onze website.

Uitgangspunt zijn de klassieke ringen (meest verkochte) in breedtes 2.0 t/m 7 mm in 14 karaat wit- en geelgoud en in platina 950 waarbij de hoogte en het profiel van de verschillende merken nagenoeg identiek zijn. In een aparte tabel zijn de prijzen van meest voorkomende maten van briljant geslepen diamanten weergegeven.

Je vindt ons artikel op deze pagina: Prijsverschillen Trouwringen

Bij ons moet je zijn voor

Le Mariage Trouwringen Haarlem

Schagchelstraat 1

2011 HW Haarlem

Openingstijden

Maandag        op afspraak  Dinsdag          op afspraak Woensdag      op afspraak Donderdag    0p afspraak Vrijdag            op afspraak Zaterdag       10:00 – 17:30 Zondag          13:00 – 17:00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.