Lenneke Ontwerpt

Lenneke Ontwerpt

Oh - Hey you!

Welkom bij Lenneke Ontwerpt,

Gaan jullie binnenkort trouwen? Gefeliciteerd!

Dan ben je nu waarschijnlijk al druk bezig met het zoeken naar een trouwlocatie, de perfecte jurk én de mooiste trouwkaart! Je hebt vast gemerkt dat er héél erg veel verschillende trouwkaarten te krijgen zijn. Misschien heb je op Pinterest al veel mooie kaartjes gezien, maar je hebt hét kaartje nog niet gevonden.

Lenneke Ontwerpt voor jou de trouwkaart zoals jij hem wilt hebben.

FAQ

Zodra de laatste digitale proefdruk akkoord is stuur ik de factuur. Wanneer de betaling bij mij binnen is gaan de kaarten naar de drukker. De levertijd vanaf dat moment is  ± 1 week. 

Een offerte is 1 maand geldig. Heb je wat langer de tijd nodig om er over na te denken? Laat het mij dan even weten, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Jazeker! Handig om alvast de adressen te schrijven.

Daarvoor zullen wel 1 x extra verzendkosten gerekend worden.

Eén gratis proefdruk altijd inbegrepen (tenzij anders vermeld). Deze laat ik maken na akkoord op de voorlopige digitale proef. 

Het is niet mogelijk om op voorhand een proefdruk te ontvangen.

Het laten maken van een proefdruk duurt ongeveer 1 week (afhankelijk van de grootte van de kaart en eventuele afwerkingen). Samen met deze proefdruk stuur ik 2 of 3 verschillende envelopkleuren mee om uit te kiezen. Het is dus handig als je van te voren eventuele voorkeuren aan mij doorgeeft. Heeft de kaart ook accessoires zoals koord of paperclips? Dan stuur ik hiervan ook enkele opties mee. Zo kun je kiezen welke combinatie jullie het beste bij de kaart vinden passen. 

In het ontwerpen/aanpassen/proefdruk/aanpassen en drukken van de kaarten gaat veel tijd zitten. Ik houd er niet van om gehaast te werk te gaan, daarom vind ik het fijn als je op tijd contcat met mij opneemt als je interesse hebt in een kaart. 

Voor trouwkaarten houdt ik graag 4 tot 5 maanden voor de trouwdatum aan. Maar eerder mag natuurlijk altijd!

Lenneke Ontwerpt

Heesterberg 8
4708 HS Roosendaal

055-5786411

Openingstijden

Ma: gesloten
Di:   09:00 – 20:00
Wo: 09:00 – 20:00
Do: 09:00 – 20:00
Vr:  09:00 – 20:00
Za:   gesloten
Zo:   gesloten

2 reacties

  1. Een van de eerste dingen die me opvallen aan een bruiloft is de uitnodiging die in de post komt. Dus toen ik aan de beurt was om te trouwen, wist ik wat ik wilde. Mijn uitnodigingen waren smaakvol en mooi, en ze werkten om het binnen mijn budget te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here