Lowietje Lisse

Lowietje Lisse

Oh - Hey you!

Welkom bij Lowietje Lisse,

Jouw trouwdag. Een hele bijzondere dag die in het teken staat van liefde. De liefde tussen jullie als bruidspaar, maar ook de liefde voor jullie gasten. 

Op een locatie centraal in de Bollenstreek, met een sfeervol en eigentijds karakter hebben wij alle faciliteiten om jouw receptie, diner en feest te organiseren. Wij gaan aan de slag met jouw wensen, of dit nu klein en intiem is of juist groots en uitbundig. 

Laat je verrassen door onze chefs met hun creatieve gerechten, proef van onze uitgebreide wijnselectie, feest tot ‘s avonds laat en slaap daarna in een van onze riante kamers.

Wij staan voor een persoonlijke benadering, denken met jullie mee en adviseren graag over de mogelijkheden die er bij ons zijn. Op deze manier zorgen we samen voor dé perfecte dag. Lowietje Lisse zorgt voor een onvergetelijke trouwdag!

FAQ

Ja, wij zijn een officiele trouwlocatie.

Je kan bij ons tot 01 uur feesten. Heb je andere wensen, dan gaan onze eventmanagers graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we voor een onvergetelijk feest!

Hoewel we je natuurlijk graag kennis laten maken met onze wijnen en andere dranken, mag je ook eigen drank meenemen. Hier zitten een aantal voorwaarden aan en we kunnen je adviseren aan de hand van onze uitgebreide supplier list.

Plannen kunnen altijd wijzigen. Onze eventmanagers zijn flexibel en draaien hun hand niet om voor last minute verzoeken. Met elkaar zorgen we er voor dat jullie dag er een is om door een ringetje te halen.

De (trouw)auto en de auto’s van jullie gasten kun je voor de deur parkeren. We hebben ruim 70 parkeerplekken op eigen terrein.

Bushalte de Nachtegaal Lisse stopt bij ons voor de deur. 

Bij ons moet je zijn voor

Lowietje Lisse

 Heereweg 10, 2161 AG Lisse

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di:   08:00–22:00
Wo: 08:00–22:00
Do:  08:00–22:00
Vr:   08:00–22:00
Za:   08:00–22:00
Zo:   08:00–22:00


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 1 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here