Magische Spiegel Nederland

Magische Spiegel Nederland

magische spiegel magic mirror weddingfair fotobooth

Oh - Hey you!

Welkom bij de Magic Mirror ofwel de Magische Spiegel,

De Magic Mirror maakt professionele foto’s van u zonder tussenkomst van een fotograaf. Na elke foto die je maakt, communiceert de fotospiegel met je afwisselend verbaal of via een gevatte tekst op de fotospiegel.
De Magic Mirror selfie fotospiegel heeft een eigen persoonlijkheid die u uitdaagt, aanmoedigt en overlaadt met complimenten en om zo de mooiste foto’s van uw gasten en van u te nemen. De gemaakte foto’s zijn met een druk op de knop geprint. Zo hebben uw gasten en u een blijvend aandenken aan uw bijzondere moment!

Wat is die fotospiegel waar iedereen het over heeft?

“The Magic Mirror Photobooth”, de selfie fotospiegel is de nieuwste sensatie van 2016. Het  is een kruising tussen een traditionele photobooth en een een Selfie fotospiegel. Selfies maken was nog nooit zo leuk.

De Magic mirror PhotoBooth maakt foto’s zonder tussenkomst van de fotograaf.

De Magic Mirror maakt professionele foto’s van u zonder tussenkomst van een fotograaf. Na elke foto die je maakt, communiceert de fotospiegel met je afwisselend verbaal of via een gevatte tekst op de fotospiegel.

De Magic Mirror PhotoBooth daagt je uit!..

De Magic Mirror selfie fotospiegel heeft een eigen persoonlijkheid die u uitdaagt, aanmoedigt en overlaadt met complimenten en om zo de mooiste foto’s van uw gasten en van u te nemen.

De Magic Mirror print de mooiste foto’s voor u.

De gemaakte foto’s zijn met een druk op de knop geprint. Zo hebben uw gasten en u een blijvend aandenken aan uw bijzondere moment.

De Magic Mirror PhotoBooth is voor alle festiviteiten.

De Magic Mirror foto spiegel is te gebruiken op elk evenement zoals bruiloften, bedrijfsuitjes, promoties, kinderfeestjes en alle overige feesten en partijen.… Gegarandeerd dat er nog lang nagepraat wordt over uw feest en vooral over die brutale pratende siepel.

FAQ

 • Onze fotospiegel pas overal, je hebt dus minder ruimte nodig dan bij een fotohokje,
 • Voordat de foto wordt genomen zie je hoe je eruitziet op de fotospiegel,
 • De kwaliteit van de foto’s is zeer hoog dankzij onze studio verlichting.
 • Onbeperkt gebruik van de Magic Mirror in de uren dat de fotospiegel huurt. Uw gasten en u kunnen de Magic Mirror zo vaak gebruiken als u wenst. De uitdaging is hoeveel verschillende poses u kunt bedenken in de periode dat u de Magic Mirror gehuurd heeft.
 • Een box met props met o.a. een hoed, pruik, bril en nog veel meer assecoires om het poseren voor de Magic Mirror nog leuker te maken
 • Wij installeren en ruimen de fotospiegel fotobooth in onze eigen tijd op. Dit wil zeggen stel dat u de Magic Mirror fotobooth huurt voor 4 uur. Dan begint de tijd te lopen nadat wij de Magic Mirror op uw evenement hebben geinstalleerd.
 • Professionele begeleiding gedurende je evenement. Tijdens uw evenement wordt u bijgestaan door een van onze professionele medewerker om te zorgen dat alles soepel verloopt.
 • Een usb stick met al uw foto’s. Wij sturen u een USB stick met al je foto’s op binnen 14 dagen na je evenement.

Verjaardag,
•Verlovingsfeest,
•Vrijgezellenfeest,
•Bruiloft,
•Babyshower,
•Bedrijfspromotie,
•Productpromotie,
•Beursevenement of
•zomaar een samenzijn van vrienden en familie…
Wij van Magischespiegel.nl helpen u daarbij.

Magische Spiegel Nederland

Ingelandenweg 1

1069 WE Amsterdam

Eén reactie

 1. Mirror Photobooth
  Hi,

  Ik ben opzoek naar een selfie mirror voor 1 oktober in Amsterdam.
  Hebben jullie deze beschikbaar en wat is zijn de eventuele kosten?
  Zie graag jullie reactie tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.