Mildred Nijhove Trouwambtenaar

Mildred Nijhove Trouwambtenaar

mildred nijhove trouwambtenaar babs weddingfair

Oh - Hey you!

Welkom bij Mildred Nijhove,

Meer dan een simpel praatje

Hello Lovebirds,

Er zullen veel bruidsparen zijn die denken dat een trouwambtenaar niet zo heel belangrijk is, dat het een saai en onpersoonlijk praatje is wat er nou eenmaal bij hoort op de grote dag. Maar dat is het juist niet. Een trouwambtenaar is de persoon die jullie welkom heet, wat over jullie vertelt en uiteindelijk jullie het jawoord vraagt, ongeveer het belangrijkste van de dag, toch?

Het is meer dan een simpel praatje, jullie huwelijksceremonie zal er een worden waar nog lang over gesproken wordt en die jullie altijd een warme gloed & glimlach zal bezorgen. Jullie grote dag voelt al als een sprookje, maar wanneer er dan ook nog een mooi, liefdevol en persoonlijk verhaal over jullie wordt verteld dan is het pas echt compleet. Een goede trouwambtenaar brengt het verhaal met humor, plezier en soms een beetje ondeugend, net zoals het leven en jullie liefde.

Om te voorkomen dat het wel een simpel en afstandelijk praatje wordt, waarin de namen van de kinderen bijvoorbeeld worden vergeten of verkeerd worden uitgesproken, is het slim om goed rond te kijken en rond te vragen. Hebben mensen in jullie omgeving ervaring met een bepaalde trouwambtenaar bijvoorbeeld. Je wilt natuurlijk een trouwambtenaar die meedenkt met jullie ideeën, achter jullie als koppel staat en zorgt dat het een onvergetelijke dag wordt. Want dat is het belangrijkste.

Let’s Make Love Rule With So So Lobi.

FAQ

En nu begint het spannendste gedeelte, zoveel om aan te denken en zoveel om te regelen. Per gemeente kunnen er kleine verschillen zijn in het verloop van de procedure. Bij deze een aantal basistips waar je rekening mee moet houden:
Ondertrouw
Als je allebei de Nederlandse nationaliteit hebt, en tenminste één van jullie woont in Nederland, dan kan jullie huwelijk online aangekondigd worden met DigiD. Dit moet minimaal 6 weken van tevoren gebeuren. Heb je nog geen DigiD, maak er dan een aan bij .

 

Hierna heb je maximaal 1 jaar de tijd om te trouwen. Als deze periode verlopen is moet je alles opnieuw doen. Op de site van je gemeente is er een checklist om te weten welke documenten je mee moet nemen. Na de aankondiging volgt de afspraak (inplannen kan direct online) bij een Stadsloket/je Gemeentehuis.Tijdens deze afspraak kan je ook meteen je getuigen doorgeven en een datum en locatie vastleggen. Dit vervangt het vroegere in ondertrouw gaan.

Ieder bruidspaar moet getuigen hebben, minimaal 2 maximaal 4. Je getuigen moeten 18 jaar of ouder zijn en hoeven NIET persé de Nederlandse nationaliteit te hebben.

Je kan je getuigen aanmelden tijdens de afspraak van je aankondiging. Meld je ze later aan dan moet je op een later tijdstip persoonlijk langskomen bij je Gemeentehuis / Stadsloket. Van elke getuige moet je een kopie van een geldig identiteitsbewijs (bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of ID-kaart) meenemen.

Trouwen kan in het gemeentehuis of op een officiële trouwlocatie naar keuze. Bij beide locaties is de tijdsduur dat de ambtenaar aanwezig is 1 uur.

Kiezen jullie voor een Zelfstandig Trouwambtenaar dan kan afhankelijk van de ceremonie die jullie in gedachten hebben de tijd langer of korter zijn. Met de Trouwambtenaar bespreek je al je wensen.

Je kan kiezen voor een Trouwambtenaar die de gemeente je aanbied. Deze krijgt van de Gemeente ongeveer 3 uur per bruidspaar om de intake te doen, de speech voor te bereiden, het huwelijk te voltrekken en het papierwerk in orde te maken. Reken dan dus niet op een op maat gemaakte ceremonie, veel zal hierbij standaard zijn.

Kies je voor een Zelfstandig Trouwambtenaar dan krijg je een ceremonie op maat. Deze Babsen nemen ongeveer 35 uur de tijd voor jullie hele ceremonie en zorgen dat deze helemaal op maat naar jullie wensen word voltrokken.

De besproken wensen en/of deelname van dierbaren of zelfs muzikale begeleiding, niets is te gek. Het word precies zoals jullie het wensen. Het is van groot belang dat je bij de aankondiging aangeeft datje gebruik gaat maken van een Zelfstandig Trouwambtenaar en dus afziet van de door de gemeente aangewezen ambtenaar.

Mildred Nijhove Trouwambtenaar

Gevestigd in Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maximale bestandsgrootte van upload: 1 MB. Je kunt uploaden: afbeelding. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Ontmoet onze trouwspecialisten in het echt!

Allemaal personen die jullie de dag van je leven bezorgen.

Op de beurs kun je de photobooth uitproberen, de fotograaf ontmoeten,  bruidstaart proeven, het papier van het drukwerk voelen, in vervoering raken van een trouwjurk en je laten verblinden door schitterende sieraden.